ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видолов: Доволен съм от победата, дано тя вдъхне повече увереност в момчетата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 02.04.2012Коментари (29)9045
© Plovdiv24.bg
Временният старши-треньор на Ботев Пловдив Костадин Видолов остана доволен от представянето на футболистите след победата над Черноморец Поморие (2:0).

"Доволен съм от играта, която показахме и най-вече от трите точки. Много е важно тази победа да вдъхне повече самочувствие и увереност в момчетата, които да използваме в следващите много важни мачове. Почти през цялото време футболистите изпълняваха това, което искахме от тях и това ме радва. Наистина направихме доста пропуски, но все пак вкарахме два гола, а и радващото е, че създаваме положения. Надявам се в следващите мачове да бъдем още по-концентрирани пред противниковата врата и да бележим още повече. От утре започваме да мислим за мача с Нефтохимик.", заяви Магьосникът минути след срещата с Поморие, цитиран от официалният сайт на "жълто-черните".

Днес наставникът на "канарчетата" Костадин Видолов е дал ден почивка на своите възпитаници и събира отбора на първа тренировка за новата седмица във вторник следобед.

Още по темата: общо новини по темата: 15
03.04.2012
01.04.2012
31.03.2012
30.03.2012
30.03.2012
30.03.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Дано, ама и дано не си помислят, че всички вече сами ще се бият, щото пак много пропускаме майка му стара, то не бяха греди, не бяха сами срещу вратаря...
-27
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+10
 
 
Коце ти си синвола на Пловдив имаш голямо сърце всички те обичаме ти си истински Канар ний сме със теб Ботев има страхотни футболисти играли в елитни отбори нека докажат че обичат синвола на Пловдив и нека ръководството помисли къде ще се играят най важните мачове с Нефтохимик и Етър ако може на стадион Пловдив защото желайщете ще са над 10000 зрители и атмосферата ще е велика Аий канари
+8
 
 
САМО КОЦЕТО ПИЧОВЕ ДА ГО ПОДКРЕПИМ , В СЪБОТА СТАДИОНА ЩЕ СЕ ПРЪСКА: ДО РЪКОВОДСТВОТО ДА НЕ ЗАБРАНЯВА НА ХОРАТА ДА ГЛЕДАТ ОТ ОГРАДИТЕ ЗАД СТАДИОНА ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ ЛУДНИЦА :)))
+7
 
 
Аз предлагам да не избързваме със заключенията. вярно добра победа срещу добър отбор за нивото на Б група при това като гост, дотук добре, но има още 8 кръга докрая и всеки от тях ще е като финал. С оглед на това че нямахме победа за първенство от ноември миналата година срещу Сливен, настроението е доста приповдигнато, но не бива да се главозамайваме от 1 победа. Затова в отбора няма постоянство, защото се задоволяваме с малко. Трябва да вдигнем критериите си към този отбор, трябва да търсим и да взимаме победи в поредица от мачове. Само така ще се промени и манталитета на отбора, и ще го има и постоянството. А с оценките за Коце Видолов предлагам също да не избързваме. Дефакто при нов треньор винаги има такъв ефект, отбора се стяга за да може всеки да изпъкне пред наставника си. Когато постигнем целта си - А група, едва тогава си мисля че Коцето си заслужава признанието.
+7
 
 
с теб сме коце,ти си 4овека,аман от измекяри.
+12
 
 
ЗАПЕЙ СЪС ЦЯЛО ГЪРЛО, ЗАПЕЙ НЕ СЕ ЩАДИ - ОТБОРА ЖЪЛТОЧЕРЕН, ТИ ДНЕСКА ПОДКРЕПИ - И НЕКА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ В НАШИТЕ СЪРЦА - ПО-ВЕЛИК ОТ БОТЕВ, НЯМА НА СВЕТА.
+10
 
 
Tова е Ботев Пловдив.Контраатаката е запазена марка на канарчетата.Разбира се иска се стабилна защита и вратар,но нападението е най-добрата отбрана.На предишните двама треньори им беше даден голям кредит на доверие,но залягаха на защитни варианти което не се харесва на футболисти и фенове.Коце ти си човека.Ръководство измислете друг стадион за домакинските мачове.Стара Загора,Пазарджик,Хасково,Казанлък или друг с голям капацитет и лиценз за Б група.Желаещите да гледат любимците са тройно повече от капацитета на Брестник.
+15
 
 
Тандемът Бакалов - Видолов мачкаше наред във В група. Вчера видяхме на какво е способен и в Б група! Нека да им се доверим в битката за А група! Напред, мой Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: