ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев започва с Поморие в заключителния трети дял на "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 28.03.2012Коментари (125)15251
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив започва с гостуване на Черноморец Поморе в заключителния трети дял от първенството на Източната "Б" група, разбра репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят е тази неделя. Вторият мач "канарчетата" приемат Нефтохимик, а след това гостуват на Спартак Варна.

Първенствата се подновяват на 1-и април (неделя) от 17.00 часа, като по-нататък мачовете се изместват в съботните дни.

Отказалият се отбор на Доростол бe включен в жребия, но до края противниците им ще добавят по три точки и служебна победа с по 3:0.

Ето и пълния жребий:

01.04 Черноморец Поморие - Ботев

7.04. Ботев - Нефтохимик

11.04 Спартак Вн - Ботев

21.04 Ботев - Етър

28.04 Доростол - Ботев

05.05 Ботев - Добруджа

12.05 Любимец - Ботев

19.05 Несебър - Ботев

23.05 Ботев - Сливен


Още по темата: общо новини по темата: 15
03.04.2012
02.04.2012
01.04.2012
31.03.2012
30.03.2012
30.03.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Толерантността ви към отбора от Пловдив ,ви пречи да видите очеизбождащия ФАКТ,че програмата е РЕЖИСИРАНА в полза на Ботев или както го знаем старите запалянковци - "Малката Чорба".Не се заблуждавайте .Програмата има РЕШАВАЩО значение.И тя е кошмарна меко казано за нас.Гостуваме на преките конкуренти и сме домакини на фиктивен мач.А "малката чорба" са домакини на нас и Етър и едното им гостуване е фиктивно/доростол/.За да се класираме ни трябват 4 точки от Пловдив и Търново.Мислите ли че това е възможно.И по важното е мислите ли ,че някой ще го допусне???!!!Не искам да съм лош пророк, но силно съм притеснен още за мача с Любимец.Предполагам,че съдийските тесли ще започнат още в неделя.При равен с Любимец забравяме за А група.и съм убеден,че Ристосков ще помогне на каузата на "малката чорба" от Пловдив.Не си мислете ,че класиранията в България се решават на зеления терен.ДПС,чрез подставеното си лице Цветан Василев,ще направи всичко възможно да вкарат отбора си в елита.Пари знаете че при тях има в изобилие.Аз си мисля ,че и собствениците на Нафтата трябва да развържат малко кесията.Но по друга линия.И ние и малката чорба гостуваме на Поморие.Трябва да се разговаря с Неделчо Матушев ,да се даде по 200-300 лева на момче от отбора за да се хвърлят здраво на майните и да не се напрягат срещу нас.Срамота е, всички малко или много са от Бургас ,Неделчо даже беше футболист и треньор на Нафтата.Бургазлии трябва да се подкрепяме и мисля ,че сега е момента Матушев да покаже това.Момчетат от Поморие са гладни ,не са получавали заплати от много време и 200-300 лева няма да им са зле.Ако играят мотивирано няма как да не бият пловдивските чорбари.На всичкото отгоре програмата е РЕЖИСИРАНА така ,че по едно и също време да е мача на Нафтата в Бургас и мача на Поморие с малката чорба.Тоест, да не може да бъде подкрепен отбора на Поморие от агитката на Нафтата.А това е наложително.Трябва да е ясно на всички и без никакви сантименти.Ако Нефтохимик не влезе в А група причината ще е само ЕДНА- Ботев Пловдив!!!!!
+3
 
 
Дали програмата е лесна или трудна ще си проличи накрая. Сега най-важното е да се мисли само за мача с Поморие. Да го спечелим него пък след това да правим сметките. За мен програмата е супер, защото ще мога да гледам всичките гостувания! Ай канари в неделя сме с вас!
+12
 
 
Все още можете да влезнете в ''А'' група момчета!Успех!
+7
 
 
Програмата е и добра и лоша - добра защото посрещаме Нафтата и Етър и лоша защото в първите четири кръга, които са най-решителни, имаме две тежки гостувания - в Поморие на корав отбор и във Варна на отбор борещ се за спасение. Дано магьосника направи магия и успее в рамките на няколко дни да сглоби боеспособен състав, който да извлече максимума от първите четири кръга, а след това нещата ще се подредят сами - с точките ще дойде и самочувствието и настроението за игра на футболистите. Каквото зависи от нас феновете ще го направим и ще превърнем стадион Беркут в ад за гостуващите отбори. Моля всички фенове, които смятат да използуват седалките на стадиона в Брестник да останат пред телевизорите вкъщи - на мачовете трябва да сме прави и да пеем от първата до последната минута. Нека покажем на всички кои са Ботев Пловдив - родените първи и умиращите последни.
+7
 
 
ОК! Програмата лесна, но играта слаба. Само огромно себераздаване и грешки на другите можем да се надяваме на нещо. Както се казва - ще гоним дивото.
+2
 
 
момчетата трябва да се надьхат здравата и да се раздадьт за феновете и отбора на максимум.иначе програмата е благоприатна за нас.дано оспеем поне за бараж да се преборим.ботев 1912 успех коце!!!
+4
 
 
Дайте да не се залъгаваме и надъхваме предварително.Защото според мен трябва да има сериозна промяна в играта на отбора да може да се печелят мачовете.В противен случай няма да се случи нищо хубаво.Последните 6-7 мача нямаше нищо положително в играта на момчетата.Успех и напред.
+5
 
 
Програмата е добра за нас.Тръгнем ли с победа,мача в Любимец ще е решаващ.До тогава всичко ще е ясно.
+5
 
 
До първия мач нямаме ли нов ст.тр.едва ли ще успеем , Коцето е доста мекошав и двата мача , който води отбора след раздялата с Хубчев отбора не показа никакъв хъс и агресия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: