ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо мина и през Ботев Вр, чака на финала в Сандански Любимец или Светкавица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 21.02.2012Коментари (43)6369
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив се наложи с 3:2 над Ботев (Враца) в Сандански. Възпитаниците на старши-треньора Емил Велев си направиха мача труден. На почивката пловдивчани водеха с два гола аванс и тогава обаче си помислиха, че вече са спечелили мача и бяха наказани набързо след два нелепи гола. В крайна сметка обаче все пак успяха да достигнат до победата с гол на резервата Христо Спасов.

Пловдивчани нокаутираха "зелените" с два бързи гола в рамките на 2 минути. В 36-ата Драги Коцев проби от дясно, елиминира бранител на Ботев, след което намери непокрития в пеналта Даниел Георгиев, който от воле откри резултата. Минута след гола на Дани Георгиев, "черно-белите" вкара нов във вратата на врачани след нова атака от дясно. Този път Йордан Тодоров се отскубна от фланга, центрира в наказателното поле към капитана в тази среща Христо Златински и той с удар от въздуха прати топката в горния десен ъгъл на Цветковски. 

След почивката "черно-белите" свалиха темпото на игра с оглед показаното през първата част. В 60-ата минута главния рефер Стефан Апостолов отсъди дузпа за Ботев (Враца), след нарушение на Юнес Бенжелюн срещу Коконов. Зад топката застана Лъчо Балтанов, но стража на Локо Пд Иван Караджов успя да спаси 11-метровия наказателен удар. Десет минути след профуканата дузпа, Балтанов все пак се реваншира и вкара. Френският централен бранител на Локо Пд Бенжелюн направи много глупава грешка пред наказателното поле на "черно-белите". Чалъков успя да му отнеме топката, след което е пусна към непокрития Балтанов, който от няколко метра не сгреши и намали на 2:1. Пет минути по-късно врачани вкараха втори гол в мача. Маринов центрира в наказателното поле на Локомотив Пловдив към Рангелов, който надскочи цялата отбрана на пловдивчани и с глава прониза Караджов за 2:2. Няма и минута след гола на Рангелов, Локо Пд отново излезе напред в резултата. Резервата Христо Спасов се възползва от грешка на Альошев и оформи крайното 3:2. 

Така след тази победа Локомотив Пловдив ще спори на финала в Сандански с победителят от срещата между Любимец и Светкавица Търговище, които играят утре от 14,30. 

Локомотив Пловдив: Павлов, Тодоров, Бенжелюн, Дяков, Венков, Златински, Георгиев, Коцев, Даксон, Карвальо, Сержиньо (Караджов, В. Георгиев, Спасов, Йошев, Йорданов, Витанов, Маламов, Бисеров, Цеков, Гочев)

Ботев Враца: Цветковски, Куанг, Пенчев, Ванков, Найденов, Валериев, Николов, Данчев, Мирчев, Раденцов, Владинов (Илиев, А. Петров, Савич, Альошев, Маринов, Чалъков, Балтанов, Костадинов, Коконов, Рангелов). 
Още по темата: общо новини по темата: 46
24.02.2012
24.02.2012
24.02.2012
23.02.2012
22.02.2012
22.02.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Искаме Любимец,за да видим как ще надупи отново столюпиновският любимец
-2
 
 
Днес се игра просто една контрола,в която резултата няма никакво значение! Важна е играта на отбора! Определено се видя,че сме с класи над единствения достоен клуб у нас,който има пълното историческо основание да носи името на великия Ботев! Днес можехме да победим с повече от 5 гола разлика,но както казах,мача беше контролен и в него играха два различни отбора! Имам в предвид нашия! През първата част играха евентуалните титуляри(с няколко изключения) и затова врачани не успяха дори да шутират към вратата на Павлов,но и пропуските от наша страна ни лишиха от това,още на полувремето да водим с поне 5 гола! После младите и предимно новите,допуснаха спад в играта ни и 2-та гола,които ни отбелязаха много слабите "зелени" в срещата днес,са си направо разочароващи с оглед класите на двата отбора! И по-точно,вместо да ги разгромим,ние едвам ги бихме! От младите и новите пък,единствено Йорданов е готов за титуляр! Останалите трябва да поработят върху психиката си,защото за истинските мачове трябва самочувствие,а такова все още им липсва! САМО ЛОКО!
-4
 
 
Най-накрая мач с Ботев, стига някакви самозванци и сдружения от селски вечеринки са се кичели с това име.
на 21.02.2012 г.
+2
 
 
ще има нов нападател до дни.
0
 
 
Ми ся? Ако Любениците бият гръмотевиците?
-1
 
 
Спасов вместо Карвальо, а вместо Серджиньо - който и да е от младите и горе-долу е избистрен съставът!
+1
 
 
радвам се много на Спасов, ЙОРДАНОВ , ЦЕКОВ , МАЛАМОВ ,ГОЧЕВ И искрено се надявам палячото насержиньо да се контузи и да освободи ГАРАНТИРАНОТО МУ ТИТУЛЯРНО МЯСТО...
+3
 
 
След като гледах мача, може би не е толкова лошо, че отложиха първия кръг! Смятам, че след 10 дни отборът ще е в още по-добра форма!
+8
 
 
по същия начин и в Пловдив си направихме труден мача с Враца. Само че тогава Бенжелюн беше герой, а днес - антигерой.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: