ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев отрекоха, че ще се местят на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 02.11.2011Коментари (33)9503
© Plovdiv24.bg
Спортният-директор на Ботев, Марин Бакалов, отрече възможността, че "канарчетата" ще домакинстват на стадион "Локомотив" в парк Лаута. 

"Няма никакъв шанс да домакинстваме на Лаута. Обсъждаме варианти с ръководството, къде да приемаме мачовете си през пролетта, но за сега все още не сме взели крайно решение", заяви Марин Бакалов пред репортер на Plovdiv24.bg

Както е известно Ботев ще инвестира 20 милиона лева за тотален ремонт на стадион "Христо Ботев" и в момента клуба търси къде да домакинства отбора през пролетта. 

Още по темата: общо новини по темата: 14
09.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стадион Локомотив в квартал Лаута е с капацитет 6800 зрители от които 2000 за гостуваща агитка/останала все още толкова въпреки 10 процента/.Смятате ли че тази пропаднала развалина може да приеме феновете на Ботев.Погледнете само Смърф който е тук постоянно,Графа от Граф Игнатиево,и оня 1826 че нямат едно мнение за резила с Лефски София,но са тук да плюят върху Ботев.А резила с Лефски не е за подценяване.Все пак пловдивчани сме и трябва да се подкрепяме.За разлика от тия тримата смешници.
+8
 
 
То хубаво сложили некакви седалки ,но на фона на падналите трибуни е много тягостна обстановка ,а и с миризмата трудно се свиква
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Буферите щяха да намажат някой лев. И за тях щеше да е от полза да си позакърпят нещо по стадиона, и на нас щеше да ни е по-удобно, но каквото решат - това е.
+35
 
 
Не виждам кво лошо има,да играете на Лаута.Стига да не се троши разбира се.Не виждам драма във това.Зорлен се създава излишно напрежение.Трябва да се превъзмогнат простотиите,предрасъдъците...Като ще се учим от Европа-във фен културата сме на светлинни години!!!Отдавна преболедуваха тези неща дори в Англия.По-скоро тука се подражава на латино-циганите от Бразилия,иАржентина...Това е просто игра-не война!!
+3
 
 
абе кой ще ходи да играе на оня лунен пейзаж бе...
+8
 
 
Защо не направите лек ремонт на ст. Марица и да си играете там мачовете. Капацитета на стадиона е около 6000 което е идеално. Стадион Спартак е доста по малак за около 2000. Ако е верно, че ще правитте нов стадион за 20 милиона не виждам да има проблем Юли Попов да изкара пари за един лек ремонт на ст.Марица.
+8
 
 
Забелязах,че ст. Спартак не присъства във вариантите,а не виждам какво му е по-лошото от ст. Марица. Теренът му е добър,с малък капацитет е,но такова е положението,няма как ст. Пловдив да бъде ползван. А домакинстванията извън Пловдив,даже и в Брестник,който е на един хвърлей място от града,едва ли са добър вариант.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: