ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Домакинов: Спартаклии си заслужиха победата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 09.11.2011Коментари (18)5822
© Plovdiv24.bg
Стожерът в защитата на "Ботев“ Николай Домакинов смята, че "Спартак 1918“ заслужено ги е победил, защото е показал ефективност в атака. 

"Имаха един удар във вратата и вкараха гол. Като цяло обаче повече желаеха победата и я взеха. Ние имахме една-две ситуации за гол, като цяло се представихме под възможностите си“, каза за "Народно дело“ Домакинов. 

Запитан как видя "Спартак 1918“ и къде е мястото му в Източна "Б“ група, Домакинов заяви: "По принцип срещу нас всички се хвърля, но при варненци има опитни изпълнители и за мен е непонятно как може да имат толкова скромен актив и да губят у дома с 1:5 например. С този отбор те трябва да са фактор в групата.“

Домакинов допълни, че очаква напролет "Ботев“ да компенсира изгубените точки, да завърши първи и да се върне в елита. "Много равенства направихме тази есен, но при нас няма драми и втория полусезон ще се сме още по-силни. Няма обаче да е лесно, защото нашата група е по-интересна от другата и всеки може да победи и да загуби от всеки“, завърши Николай.
Още по темата: общо новини по темата: 14
06.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
"ТЕ ЖЕЛАЕХА ПОВЕЧЕ ПОБЕДАТА" Ей това не мога да разбера. Как така желаеха повече победата? На всяко интервю при Боби се кълнете нашите "звезди", че ще изорете терена, едва ли не победа или смърт и накрая другите дето нямат никакъв шанс за "А" група желаят повече победата. БРAВО. Май думите ви са празни-папагалски и не правят никаква връзка с мозака ви.
-1
 
 
Ами точно ти проспа гола, как няма така да говориш.
+3
 
 
И кои го казва?Домакинов,дето остави техния нападател зад гърба си,балонно центриране да го прехварли и онзи да вкара гол.Срам,национале,срам.Как пък все вие сте схванати,ти за какво излезе на терена,нито скочи,нищо,на разходка?Етър вкараха по същия начин
+3
 
 
Нещастник.За какво изобщо те върнаха в Ботев.Играхте с отбор с 8 контузени или болни титуляри.Играхте с предпоследният и загубихте.А ти се обясняваш като женски полов орган.
+3
 
 
И какво виждате от трибуната А???Аз бях от тези 400 човека прекосили половин България да подкрепят любимият отбор и какво получихме за това една бездушна игра . Всеки ПЪРВИ пас грешен унижени от супер ГРАНДА СПАРТАК в който по-предният кръг е разпилян с 1-5 от Черноморец, на който 80% от феновете не приемат . Това не се отнася само за този мач но след него чашата преля , едно момче до мен го чух да казва на полувремето :-Оооо ако не съм толкова далеч направо ми идва да си тръгна. След още 30мин не издържахме ....... пиша това не защото не обичам Ботев а напротив БОЛИ МЕ ДА ГЛЕДАМ БЕЗДУШНАТА ИГРА НА ОТБОРА . 1912-2012 100 ГОДИНИ КРАСОТА ВЯРА БОРБА = БОТЕВ ПЛОВДИВ
+5
 
 
И какво виждате от трибуната А???Аз бях от тези 400 човека прекосили половин България да подкрепят любимият отбор и какво получихме за това една бездушна игра . Всеки ПЪРВИ пас грешен унижени от супер ГРАНДА СПАРТАК в който по-предният кръг е разпилян с 1-5 от Черноморец, на който 80% от феновете не приемат . Това не се отнася само за този мач но след него чашата преля , едно момче до мен го чух да казва на полувремето :-Оооо ако не съм толкова далеч направо ми идва да си тръгна. След още 30мин не издържахме ....... пиша това не защото не обичам Ботев а напротив БОЛИ МЕ ДА ГЛЕДАМ БЕЗДУШНАТА ИГРА НА ОТБОРА . 1912-2012 100 ГОДИНИ КРАСОТА БЯРА БОРБА = БОТЕВ Пловдив
на 09.11.2011 г.
+13
 
 
Да, има много да желаем от момчетата ни, но не смятате ли, че много бързо ги оплюхте всички?!?! Това ли е подкрепата ви към отбора? Нека критикуваме, но не и с обидни нападки!!!!! Има ръководство, има треньор - те ще преценят кой става и кой не. Трибуните да пълним и за отбора да държим!
+6
 
 
И от Домакина нищо не става.Ботев може да е фактор ама тебе няма да те има сле Нова година в отбора така като гледам
+7
 
 
Домакин, въобщеее ти ще се развиеш ли като играч? Ще компенсирате през пролетта.... който остане в отбора..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: