ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Неделев в полезрението на Галатасарай
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 13.10.2011Коментари (20)5352
© Plovdiv24.bg
Скаут на Галатасарай е наблюдавал изявите на юношеския национал Тодор Неделев в евроквалификацията с Босна и Херцеговина.

Човекът от щаба на турския гранд е бил пратен лично от старши треньора на Чим Бом - Фатих Терим. Агентът е останал доволен от видяното, след като Неделев вкара попадение срещу Босна, което обаче се оказа недостатъчно за нашите национали, които паднаха с 1:2 и загубиха шансове за класиране.

Халфът е юноша на Ботев Пд, като това лято беше повикан в първия отбор на жълто-черните.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.10.2011
16.10.2011
16.10.2011
14.10.2011
14.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Това че го е гледал скаут, нищо не означава. Надали ще направят кой знае каква оферта за него - все пак той е много млад и неопитен, така че надали ще се стигне до трансфер. Дори и да го вземат надали ще го пускат да играе кой знае колко. По-добре за него ще бъде да играе при нас още 1 - 2 години, да натрупа опит, да се изгради като футболист в позната среда и тогава да мисли за навън. Пък и кой знае, след 2 години може да играе с нас в евро турнирите и в национала...
+1
 
 
Истината е че в момента не само Галатасарай, а и който и да е турски отбор от първата им дивизия и организационно, и финансово и чисто футбулно е на години пред нашите клубове. Ако наистина Тошко се наложи в отбор като Галатасарай това ще е успех не само за него, но и за българския футбол, който от години е трансефирирал български играчи единствено в отбори от долните части на руското, румънското, кипърско и турско първенство. Друг е въпроса не е ли все пак рано за него да ходи в чужбина, все още е млад и неопитен футболист, в голям отбор няма да му е лесно без натрупан опит като брой мачове да се наложи в първия състав. От друга страна за млад талантлив играч може би е по-добре да попадне в голям клуб, при добри специалисти, които да го развиват при отличните в сравнение с нашите условия каквито предполага Галатасарй.. Все пак избора си е негов, но аз се надявам да остане при нас още поне два сезона, много хляб има в това скромно, талантливо и трудолюбиво момче.
на 13.10.2011 г.
+5
 
 
това,че някой писал нещо някъде,не означава ,че е верно иначе Тошко минимум 3 години,трябва да играе при нас.
+6
 
 
Колкото и да обичам Ботев ако му се предложи да иде в чужбина,но имам предвид Англия,Италия,Испания,Германия..трябва да иде колкото се може по-бързо както стана с Бербатов...такива таланти не трябва да се спират за големия футбол...
-2
 
 
Абсолютно съм съгласен с коментара на the_plovdivian!!! Колкото и да е по-силно първенството в Турция от нашето, няма да се развие Тошко в Галатасарай. Нито в "месомелачките" за таланти - Левски и ЦСКА! Нека да възмъжее в нашия клуб и после да заиграе направо в националния мъжки отбор!!! А като национален играч цената му ще се вдигне в пъти!!!
+7
 
 
Рано или късно това момче ще играе в голям европейски отбор.Дотогава трябва да е титуляр в отбора си,да намери място в националния отбор и да играе в ЕКТ.Надявам се тези неща да ги постигне с "Ботев"-Пловдив!Ще бъда крайно разочарован,ако си тръгне толкова млад,преди да ни е радвал в големи мачове.
+6
 
 
Ако изобщо се стигне до продажба на Тошко,то само дано не е на някой турски/гръцки "гранд",момчето заслужава да играе единствено в Примера дивизион,Висшата лига и Серия "А"!!!!
+6
 
 
Няма да ходи никъде Тошко,родителите му не го пускат,така че спокойно поне за сега,защото знаем че което не се купува с пари се купува с много пари!!!Чрд на Васко Василев,да си ни жив и здрав Васе!!!
+15
 
 
От глупава по-глупава политика би било да се продават млади таланти, а не изградени футболисти, които са дали своя дан за родния отбор. В отбор като Галатасарай буквално гъмжи от млади таланти от цяла Турция и от Балканите. При такава конкуренция я получи шанс за изява, я не. Там никой няма да го чака и да му дава 5 пъти шанс. Ще го смелят като овнешко бутче. В големия футбол искат резултат веднага, а предлагането е огромно - от цял свят се редят мениджъри да продават. По добре е за Тошко да израства при нас, "на село", в по-слаб шампионат с физически по-слаби отбори. Та той и в момента играе за първия отбор. Бързай бавно казват мъдрите хора. Навремето голямата бразилска звезда Роналдо, който е юноша на Крузейро, предпочете на 18 години да отиде най-напред в Нидерландия и да играе за ПСВ Айндховен, една от най-добрите школи за млади таланти, а едва след това прие оферти на по-силни първенства и по-именити отбори - Барселона, Интер, Реал Мадрид и Милан. Тази година на 35 приключи кариерата си в родната Бразилия в Коринтиас. Оказа се, че тактиката на Роналдо е била правилна. Роналдо е един от водещите голмайстори в света през 90-те и началото на 21-ви век. Той печели два пъти Златната топка на Франс футбол през 1997 г. и 2002 година. Освен това, той е един от двамата футболисти печелили наградата на ФИФА за Играч на годината три пъти. През 2007 г. той е обявен за един от най-добрите единайсет за всички времена от Франс футбол и е включен във ФИФА 100, списък на 100-те най-велики футболисти. През 2010 г. е избран от Goal.com за Играч на Десетилетието в онлайн проучване и е включен като център нападател в Отбора на Десетилетието. Така, че ако Ботев, Тошко Неделев и мениджърът му имат ъкъл, нека да оставят момчето да се развива при нас на спокойствие. Дори в Левски и ЦСКА ще го смачкат и унищожат, както са правили със стотици и хиляди талантливи млади футболисти, последно с безспорни наши таланти като Дормуш Саиходжа и Георги Христов. В България може би Левски е традиционно най-гадния отбор, унищожил не една или две кариери.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: