ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари Славия на "Овча Купел"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:49 / 07.10.2011Коментари (91)11664
© Plovdiv24.bg
Димитър Байрев вкара едно от попаденията на Ботев, при победата на "канарчетата" срещу Славия.
Отборът на Ботев се наложи с 0:2 като гост над Славия в контрола играна на стадион "Овча Купел". Пловдивчани владееха инициативата през по голямата част на двубоя и заслужено надиграха домакините насред София.

Срещата започна прекрасно за "канарчетата", които успяха да поведат още в първите минути на двубоя. Димитър Байрев получи пас зад гърба на защитата на Славия, остана очи в очи с Емил Петров и технично мушна коженото кълбо за 0:1. Само минута след попадението си голмайсторът на "жълто черните" имаше чудесна възможност да вкара втория си гол в мача, след като се възползва от неразчетена намеса на Емил Петров след шут на Стефан Киков, но стража на "белите" този път се намеси блестящо и спаси удара на Митко от точката за изпълнение на дузпата. Малко по късно капитана в тази среща за Ботев Николай Домакинов бе много близо до гол. Бранителят на "канарчетата" се възползва от неразчетено излизане на Петров, но удара с глава на Домакинов бе избит от голлинията на защитник на Славия.

Второто полувреме започна идентично като през първото. Ботев бе по мобилизирания тим и създаде добри възможности за гол открили се пред Мартин Стефанов. Първо нападателят на "жълто черните" не можа да засече едно прекрасно центриране в малкото наказателно поле от ляво на Йордан Христов, а минута по късно получи пас зад отбраната на Славия, но удара му от границата на наказателното поле не намери очертанията на вратата. В 70-ата минута резервата Атанас Курдов също имаше чудесен шанс за гол. Нападателят засече с глава едно центриране в малкото наказателно поле, но Емил Петров отново показа рефлекс и изби топката. Десет минути преди края на двубоя Ботев вкара втори гол в срещата, с което и предрешиха мача. Николай Манчев стреля силно от пряк свободен удар, Емил Петров успя да предотврати първоначално шута на полузащитника, но при добавката Християн Казаков вкара за крайното 0:2 за Ботев. 



Още по темата: общо новини по темата: 20
17.10.2011
16.10.2011
16.10.2011
14.10.2011
14.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
отлични комбинации при първия гол - други само в краен случай
+9
 
 
Колко жалко, че минаха само 5-6 дни от историческото събиране на площада в Пловдив, и се започна пак старата песен на нов глас.Заслужаваме съдбата си!
+3
 
 
Не е като да се изгаврят с 5:1 срещу домашния любимец на Пловдив,но пак резултат срещу отбор т А група не е лош ... при положение че можеше да ги треснем с 4-5 на 0
+6
 
 
Браво, сега задължително трябва победа над Етър и да излезнем на първо място, което не трябва да изпускаме до края на шампионата. Напред канари и всички следващата седмица на мача, момчетата ще имат нужда от подкрепа.
+11
 
 
Браво, пичове! Победа за самочувствие!
+12
 
 
Гледам появили са се двама злобни нещастници. А бе я кажете бе, гадно ли ви е сега? И защо вместо да си видите проблемите или успехите, сте тука при нас да бълвате злъч? Освен да ви осмеят друго няма как стане, такъв е момента просто.
-31
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-38
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: