ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев към любимците си: Искаме още 5 победи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 04.10.2011Коментари (54)10057
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев Пд поискаха от любимците си да продължат с победната серия в Източната "Б" група до зимната пауза. Запалянковците желаят отборът да вземе максимума от 15 точки в оставащите 5 мача, които са срещу лидера Етър, Добруджа, Спартак Вн, Сливен и Черноморец Пм. От въпросните двубои единственото гостуване е на варненските Соколи. Иначе пловдивчани постигнаха две поредни победи срещу Доростол (4:0) и Несебър (1:0), което ги изстреля на трето място в класирането.

- Искаме да зимуваме на върха и за целта серията от победи на отбора трябва да достигне до седем поредни мача. Смятаме, че момчетата имат нужните качества и ще успеят да спечелят оставащите пет срещи - заявиха от агитката на Ботев.

Както е известно, Ботев е единственият отбор в групата, непознаващ вкуса на загубата, но в началото на сезона пловдивчани спечелиха само един мач и след това записаха пет последователни равенства.

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 20
17.10.2011
16.10.2011
16.10.2011
14.10.2011
14.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много е късно вече за тези поредни победи.И аз го искам ама няма да стане с този треньор.Нека де се мисли както трябва-трезво.Сега вече оловото тежи в краката и става много трудно.Трябваше тези поредни победи да се вземат в началото,за да си опечем работата както трябва, и да вземем страха на другите отбори да се съобразяват с нас.Сега вече е много трудно,но не и невъзможно-но е лошо когато нещата стават ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ-тогава почти нищо не се постига, защото нещо което е задължително то пречи-Само"Ботев"Пд.
0
 
 
И Марчо и Караджинов играха при нас преди време, ама какво от това, да не би с тях да взехме трето място? Айде стига посред сезона да сменяме отбор и треньори а? Това го правят от години Левски, Литекс и ЦСКА и вижте до къде я докараха. Аз още отначалото не харесах Хубчев, още от февруари съм на мнение и съм го казвал, че за разлика от Лудогорец ние пропиляхме половин година за изграждането на силен и балансиран отбор, но да вземем сега посред полусезона да правим промени в движение ще е грешка.
0
 
 
локомотивеца долу е написал за радуканов , да радуканов е наистина много качествен тренер. а освободените от локо софия , безпорно добри футболисти и по млади от кривя
на 05.10.2011 г.
+3
 
 
Искам две неща - 5 победи и 5 мача с добра игра. По-добра от досегашната.
+3
 
 
С нашата помощ това е постижимо. Иначе да стискаме сопата под мишница,че скоро пак ще потрябва...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
ботев пловдив би се възродил много по добре с кадърни тренери , навремето , чико взе пикито,трифон пачев, васко симов,антим пехливанов , наско пъшев . когато тренера е разбира тази игра знае какво търси като качества и знае как да ги подреди на терена. сами видехте при пичони как са подредени футболистите правилно по терена , отбора има физиономия и играе правилно играта футбол
+14
 
 
БУЛТРАС, много си прав...Хората мислят обаче ,че като сме Ботев и трябва да бием и да играем невероятно както е било преди..ОБАЧЕ, Ботев бе тотално сринат за повече от 10 години!!! И Бакалов го каза и Хубчев... манталитета на победители се е изгубил някаде в годините в който бяхме асансйор в "А" група и най-слаб гостуващ отбор...Децата тренираха по поляните и за школа не можеше и да се говори даже...Трябва да се гледа голямата картина..Нека изградим ДЮШ,база с грозни победи дори да си върнем увереността...А когато почнем да жънем успехите от всичко това и красивата игра ше дойде и талантите от школата, но къща без основи не се гради...в момента ние ги полагаме..Бъдещето пред БОТЕВ е светло..ТАРПЕНИЕ НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА!!!
+20
 
 
Искам да поясня нещо.Ние сме Ботев от Пловдив.Втори по население град и трети по значение отбор.История,успехи, публика.В момента бюджета ни е около 3 милиона лева за година,т.е. половин месечна печалба на КТБ.За това г-н Василев се хвана със нас.Първи сме по посещаемост в България за 2010г, макар и във В група,с ортодоксална гражданско общество.Стадиона ни е на минути от идеалният център, а традициите ни в ДЮШ и представителният отбор завидни.За г-н Василев това е инвестиция,за нас са мечти.Него няма да го видите с празни обещания,интервюта и игра със феновете.Назначава си професионалисти и следи за развитието на бизнеса си.За това и не присъства на стадиона.Той е цесекар и успяващ банкер.Аз лично съм гледал две негови интервюта.За банкер на годината и скоро когато пое надпреварата за купата на България.За това да я караме по реда си.Да стабилизираме този отбор и с попълнения през зимата и лятото да получим това което искаме,а не от сега да говорим празни приказки,от рода на евентуалните ни срещи с лидерите в А група.Благодаря ви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: