ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" играят за Купата на 20 октомври
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 03.10.2011Коментари (29)8645
© Plovdiv24.bg
Отложеният кръг от турнира за Купата на България ще се играе на 20 октомври (четвъртък), съобщиха от пресслужбата на клуба. Срещите от етапа, в който се включват отборите от двете "Б" групи, трябваше да се проведе следващия уикенд, но бе отменен заради мачовете на различните национални отбори на България. "Ботев" ще узнае името на съперника си на 12 октомври, когато ще се тегли жребият.

Преди двубоя за Купата "канарите" ще изиграят един мач за първенство - срещу лидера в класирането "Етър" на 16 октомври, неделя, на стадион "Христо Ботев". С тази среща приключва първата третина от шампионата, в която отборите вече ще са играли по веднъж всеки срещу всеки. При победа срещу "болярите" възпитаниците на Петър Хубчев може да оглавят таблицата в Източната "Б" група.

Предстоящата двуседмична пауза "Ботев" ще запълни с контрола срещу "Славия". Тя ще се играе на 7 октомври, петък, от 16 часа на стадиона на "белите" в столичния квартал "Овча купел".

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.10.2011
16.10.2011
16.10.2011
14.10.2011
14.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 04.10.2011 г.
+2
 
 
Айде да се падмем за купата да направим дербито ей мамка му де**а ще полудявам вече! :))
+5
 
 
Не разбирам защо всички продължавате да плюете Атанасов.Бил пропускал.А задавате ли си въпроса защо пропуска толкова положения?Ами много просто-защото се движи най-много от всички,открива се най-много и съответно най-много положения има пред него.Вярно е,че пропуска,но той е още много млад.А какво щяхте да кажете ако вратарят на Несебър беше по-адекватен при удара на Кривия?Или ударът му беше неспасяем от чистата позиция?По колко гола имат голмайсторите ни?Курдов-3/един от дузпа/,Кривия-2 и Атанасов-2.Не го познавах това момче преди да дойде в "Ботев",но още първите мачове ми хареса с това,че се движи много и търси топката.Убеден съм,че с времето ще добие самочувствие и ще ни радва с добри изяви и голове
+10
 
 
Според мен трябва да оставим Хубчев да си работи спокойно човека. Ако сега го махнат това ще е грешка защото се вижда че отбора започна да свиква с него и методите му на работа. Вярно е че има моменти в които понякога се връщаме прекалено назад за да пазим гол аванс, и това ни коства и 5-те равенства до момента, но също така е вярно и че във всеки един мач дори и в гостуване владеем инициативата и много топки успяваме да отнемем още преди противника да е стигнал центъра, а вече отделен е проблема че Петър Атанасов пропуска 100 %-тови положения във всеки мач. Ако беше вкарал чистите 2 положения в Несебър, положението щеше да е съвсем различно. Нашите показаха срещу Доростол че когато водим в резултата с 2 или повече гола психическият им товар пада, и успяват да покажат това което могат. Така че според мен психически е проблема в отбора в момента, и то най-вече при Петър Атанасов. Тоя пич ако се поразчупи малко съм сигурен че има какво да ни покаже.
+7
 
 
Наистина доста създаваме ,а малко вкарваме.Тези странични подавания и връщанията назад въобще не ме радват.Ние сме един от малкото отбори с подчертан план за игра-контраатаката,но напред нещо куца.Не отива на отбор като Ботев да играе защитно при гол аванс.Идва зимна пауза и дано ръководителите вземат съответните мерки.А че в този дял ще сме на първо място не се съмнявам.Важно е да подкрепяме Ботев.На Колежа и навсякъде.Сега и завинаги.Независимо от временните неудачи.Така както само ние можем.
+5
 
 
Чета за Хубчев,проблеми,селекция и т.н. . Според мен/лично мое мнение/,проблема на Ботев не е толкова треньора,селекция и др.,проблема според мен е нападението.Разчита се само на Курдов,а трябва поне още един като него,защото вижте,че голяма част от играчите са тези,които по времето на Мит О'селски,бяха завършили на 9 или 10 място ако не се лъжа,тогава тези играчи и отбора си бяха стабилни,за треньора,нямам мнение,по-добре може би щеше да си е Бакалов.Но най-големия проблем е нападението,защото едно е да забиеш 40 гола на отбори дето през седмицата са по полето,а в събота играят мач,докато каквото и да е нивото на Б-група,си е друго и като натоварване,и като мачове.Затова най-добре поне един нападател като Курдов,че и по-добър.Успех Ботевисти и късмет за Купата:)))
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
С две думи - без думи !!!! Какво искате , подкрепяйте отбора това се иска от нас !!!
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
Като гледам резултатите на Етър ВТ, не виждам някакви впечатляващи постижения с изключение на победата му в Несебър, но така или иначе той е водачът във временното класиране. Другите претенденти за А група - Черноморец Бургас II (с адрес Поморие), Нефтохимик, Любимец и Сливен също не впечатляват. А "Ботев" е единственият отбор без загуба в досегашните 8 кръга, докато преките му съперници имат по две (Сливен дори има три загуби). Така че "Ботев" може (и е длъжен) да победи Етър (при това с повече от един гол, щом поморийците успяха да ги бият насред Велико Търново). "Ботев" наистина има сили и възможности да стане първенец на източната Б група, за да се завърне там, където му е мястото; трябва му само малко повече самочувствие, увереност в собствените сили, никакво подценяване на противниците, и в никакъв случай да не "брани" крехка преднина (каквато имаше срещу поморийските бургазлии) - никой друг отбор от тази група не заслужава повече от "Ботев" ("черната овца" на БФС) завръщане в елита! Петре Хубчев, сменяй стратегията и тактиката, докато е време - никога не връщай момчетата в глуха (или опълченска) защита, когато водите в резултата, в игровото и психологическото превъзходство! Стратегията е ясна - завръщане в А група, а тактиката е - във всеки мач да се играе за победа, като се използват всички възможни ресурси - майсторство, опит, използване слабостите на противника, предана публика и славна история! От мен, привърженика на "Спартак" и на пловдивския футбол като цяло - успех в този възлов мач, и поредица от успехи до края на първенството!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: