ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев няма да търсят съперник за контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 11.04.2011Коментари (31)6781
© Plovdiv24.bg
Ботев ще почива в междинния кръг, който ще се играе в сряда, съобщиха от пресслужбата на клуба. Както по-рано днес ви съобщихме, "канарчетата" печелят служебно гостуването си на Тунджа Ягода. Тимът от Ягода не може да осигурят охрана за двубоя с Ботев и по-този начин "жълто-черните" ще прибавят нови три точки към актива си.

Възпитаниците на Костадин Видолов се подготвят директно за домакинството на Свиленград, което е в събота от 17.00 часа на "Колежа". "Канарите" влизат в срещата с "граничарите" с актив от 82 точки и голова разлика 96-11 гола.

"Жълто-черните" няма да търсят съперник за контрола, като вместо това в сряда ще бъде направена двустранна игра. По всяка вероятност за нея в първия отбор ще бъдат привикани поне двама от юношеския отбор до 19 години. Те ще компенсират отсъствието на Васил Гуджев и Ирфан Юсеинов, които в следващите 10-ина дни са ангажирани с квалификациите на аматьорския национален отбор.

Още по темата: общо новини по темата: 4
16.04.2011
14.04.2011
14.04.2011
12.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.04.2011 г.
+2
 
 
Жалко, много ми се ходеше до с. Ягода ;-)
+4
 
 
В събота се надявам всички канари маричани и спартаклий да идват на стадиона да видим 100те гола :) АЙ КАНАРИ
на 11.04.2011 г.
+12
 
 
Всеки взе да си прави каквото си иска вече. Аз имам чувството,че ако Б.Михайлов и В.Михов си сменят перуките ще е най-интересното нещо което ще се случи за цялата футболна пролет.Тия В групи отначало ми направиха добро впечатление с коректното си държане,но пък се оказа,че те играели само по един полусезон.Б група нашата тя пък не е за коментиране 3 мача се играят и 3 отбора почиват !?! Ами можеше да се пренареди нещо поне още 2 от 3те отбора да играят ама не,тея играят по 2 мача в месеца.А група преди няколко години имаше читави нападатели и нищо друго и поне имаше резултатност,сега тоя кръг половината мачове свършиха 0:0 ама щото много били изморени от мачовете за купата! Лечков дано да хванеш пърхут и да отпаднете.
+1
 
 
Трябват ни контроли от Б група, но ръководството си решава най-добре. Днес четох една статия, че Наско Сираков ако му били предложили от Ботев да стане изпълнителен директор, а Вили Вуцов-треньор. Малко се стреснах в началото, но после видях, че никои от Ботев не е говорил за такова нещо, дано и да не става де...
+13
 
 
Като гледам програмата до края на първенството имаме 5 гостувания респективно 3 служебни победи..... едниствените отбори до края които си мисля, че ще ни приемат са Арда и Родопа !!!
+12
 
 
Верно е че по средата на седмицата не е необходимо да има мач, но и чак пък нашите да се преуморили, че да им трябва почивка също не е верно. Не е лошо да се проучи кои други няма да могот да осигурят охрана и да се опитат Бакала и Коцето да организарат контроли с някои обтоби от Б група. Тази година и там и без това не им се събират много мачове.
+10
 
 
какво ни държат още в В група БФС да ни покани в А група по административен път ВЕДНАГА !!!
+10
 
 
Аз предвиждам поне още 2 - 3 мача които няма да се играят. Хубаво ще бъде да се направят контроли с отбори от Б група.
+12
 
 
Уникална публика, Велик отбор - това е отборът на града! Провинцията са в чудо и отказват да играят с нас! Напред към върха на А група, канариииии!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: