ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Второ поредно гостуване на Ботев няма да се състои
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 11.04.2011Коментари (25)5811
© Plovdiv24.bg
Ботев тази година е на път да не запише нито едно гостуване в Югоизточната В група. След Чирпан, Ямбол и Тунджа Ягода няма да се изправят срещу "канарчетата".

"От Тунджа Ягода заявиха, че не могат да осигурят охрана за двубоя с Ботев и по-този начин "канарчетата" ще спечелят мача служебно", потвърдиха от Зоналия съвет на БФС.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
перуци вкарвай ни в А - ВЕДНАГА!!!
+3
 
 
Нда, явно повечето отборчета предпочитат служебна загуба и излизат с аргумента за "охраната". Разбираемо е все пак, макар, че ако който има амбиции за развитие може да се пробва срещу нас, но явно това не са Тунджите или Чирпан.
+8
 
 
С присъствието си във "В" група тази година "Ботев" показа на велможите от "българския" футболен съюз, че не могат да се подиграват и разправят с един отбор, който е име както в българския, така и в европейския футбол. Въпреки желанието на ония "перуки", Ботев не се разпадна, жъне победа след победа над наистина аматьорските отбори (само един равен мач от общо 25) и доказва, че наказанието му е незаслужено; във "В" група той е като "голям батко" сред "невръстни" дечица от детската градина... Лошото е, че това рефлектира върху "Нефтохимик", "Гигант", "Загорец" и Свиленград, всеки от които е достоен за "Б" група...
+3
 
 
Дано намерим някой отбор поне една контрола на колежа да направим да не губим много форма !!!
+4
 
 
Защо си мисля, че това го прави собственик на някой отбор от А група, или просто БФС отново не иска Пловдивски отбори в професионалния футбол. Не може да продължава така, ако не играем мачове момчетата се отпускат. Достатъчно видяхме колко се отпускат второто полувреме и спират да играят. Ако няма мачове няма и добра игра в отбора, защото те не могат да правят само тренировки, трябва и игра. Не знам ако продължават така нещата хич няма да е на добре... От една страна всичко идва от тъпото БФС, че ни забрани да играем гостувания на нашия стадион, което е много по добре защото ягодата щяха да си вземат някой лев а и останалите отбори, защото ако не се лъжа това ни е третия пропаднал мач и няма да е последния.
+7
 
 
така както е тръгнало явно ще се ходи само в Кърджали и Смолян на гостуване ами поне да се ореждат контроли с по-силни отбори по възможност повечето да са от А
+9
 
 
Имам едно предложение. Понеже вече на всички ни стана безинтересно да гледаме лесни победи, защо в началото не си отбелязваме нарочно два-три автогола и след това настървено да тръгнем да обръщаме маче. Тва би било нещо уникално. И бихме станали известни по целия свят дори. Ще спечелим и доста симпатии в цяла България. Какво ще кажете ...?
+6
 
 
Това е третото провалено гостуване. Кофти. На нас ни трябват мачове за обиграване на отбора. Голяма грешка беше, че ни забраниха да гостуваме на нашия стадион. Не само, че тези мачове щяха да се играят, но и отборът гост щеше да вземе някой лев. От тази глупост губи футбола и ние феновете.
+8
 
 
Нали мрънкаха че било наредено да играят у нас гостуванията... сега да не би да е по добре ? напротив, сега освен че феновете остават гладни, хазните на отборите остават също... Не остана, до година се надявам да направим някое гостуване макар че у "Б" ще е същия та*ак.
+9
 
 
Не БФС а БАС трябва да се казва и изписва - Български Антифутболен Съюз!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: