ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще гостува на Розова долина в Сопот
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 14.04.2011Коментари (23)4861
© Plovdiv24.bg
Ботев ще гостува на Розова долина в предпоследния кръг на Югоизточната В група на стадиона в Сопот. Канарчетата ще поемат всички разходи по двубоя. Това е жест към родния град на Иван Вазов.

Междувременно от Зоналния съвет към БФС Пловдив обмислят гостуванията на жълто-черните до края на първенството да се играят край Бирената. През пролетния полусезон от ЗС забраниха на отборите, които домакинстват на канарчетата, да играят в Пловдив. Сегашната промяна се налага, тъй като по наредба в последните кръгове, който тим загуби служебно по каквато и да е причина, автоматично бива пращан в селските групи. Очаква се предложението от Зона Пловдив да се приеме до края на тази седмица, за да няма принудително изпадащи.

Източник: в. "Марица"

Още по темата: общо новини по темата: 4
16.04.2011
14.04.2011
12.04.2011
11.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ей,смешни мангали,защо не си гледате циганското отборче и не спрете да се занимавате с нас!?Толкова ли ни завиждате,за това че ние се възродихме като феникс от пепелта,а вие си оставате едни смешни и нещастни глупаци,неможещи да се радват на своето и завиждащи на другите!?Ходете се е.... с мъже и ни оставете!!!!
+11
 
 
Драги ми циганета от Столипиново: И какво от това че сме на село ?!? След време и вие ще ходите по селата то е ясно вие с ТОТО ДИНЕВ няма да издържите 2 години защото ДЕБЕЛИЯ ДИНЕВ спре ли кранчето и вие отивате като нас и никой няма да ви иска след ДИНЕВ !!!
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+21
 
 
Само като прочетох заглавието на статията и бях сигурен, че гнидите са си счупили пръстите за да напишат жлъчните си "коментари". Разликата е огромна ФК" Локомотив Пловдив-1936" АД е ЛИКВИДИРАН с решение побликувано в Дъжавен вестник и ФК "Велбъжд" Кюстендил е преименуван на ФК"Локомотив-Пловдив" със седалище в Пловдив и адрес на управление парк. "Лаута". Нашото сдружение купува само лиценза т.е. правото на участие във "В" група и както се вижда в АД-то на Д.Х. няма никакви активи освен емблемата. Стадиона, базите и всичко др. е извън АД-то на Христолов. С тази злоба и омраза незнам закъде сте , но навсякъде ви посрещат с "цигани" и явно има защо. Ние първи се родихме и последни ще умрем-догодина гледайте злобно как се празнува 100-годишен юбилей, защото явно по махалите не се знае 1936, 26, 16 или още преди новата ера. Той не умира!!!
+20
 
 
Буфери,вие кога ще направите жест на Кистендил?!
+14
 
 
Пловдивски фенове на футбола,обърнахте ли внимание на новината за срещата на "босовете"на шопските отбори /включен е и "Академик"/ с Борисов,Дянков и Цецка Цачева?Обещана им е ДЪРЖАВНА/забележете/помощ да си оправят стадионите на стойност 50 000 000/петдесет милиона лева/!!!Това е тема за дискусия!
на 14.04.2011 г.
+16
 
 
По добре мач на неутрален терен отколкото служебна победа
-32
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 14.04.2011 г.
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: