ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Аргиров поднови тренировки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 05.04.2011Коментари (3)4766
© Plovdiv24.bg
Десният защитник на "Ботев" Емил Аргиров поднови тренировки, съобщиха от пресслужбата на клуба. 24-годишният бранител започна седмицата с леко натоварване, след като не бе стъпвал на терена от мача с "Димитровград" преди 2 седмици, когато се контузи в коляното.

Първоначално дори се появиха съмнения, че се налага операция, но за щастие Емо се размина със скалпела и постепенното му възстановяване вече е факт. Засега той ще тренира самостоятелно, но се очаква състоянието му да се подобрява от ден на ден и скоро той да се включи наравно със съотборниците си.

Компания на Аргиров извън основната група в първия ден от седмицата правеха Митко Байрев и Георги Стефанов, които и днес се подготвяха на облекчен режим. От утре се очаква двамата да се присъединят към отбора и в сряда да вземат участие в учебната игра срещу юношите старша възраст.

Единственият отсъстващ в първия тренировъчен ден бе Йордан Минев, който има леко разтежение в бедрото.

Още по темата: общо новини по темата: 6
15.04.2011
09.04.2011
09.04.2011
08.04.2011
07.04.2011
04.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Канарчетата готвят нова здрава селекция по пътя към елита Ръководството на едноличния лидер в Югоизточната "В" група Ботев (Пд) вече планира бюджета за следващия сезон в "Б" група. На стадион "Христо Ботев" се говори, че се обсъжда проектобюджет от 2,5 млн. лв. С въпросната сума се планира да бъде покрита издръжката на представителния тим и ДЮШ. Освен тези пари ще бъдат осигурени средства и за няколко класни попълнения, които да вдигнат нивото на отбора и да помогнат за завръщането в "А" група. Най-актуалният вариант за треньор от лятото е Илиан Илиев. От клуба вече са се свързали с него и той обещал да им отговори след края на сезона. Новосъздаденото АД официално пое издръжката на Ботев от 1 април, въпреки че ще почне да управлява от лятото. И досега отбора издържаше Цветан Василев, но парите идваха под формата на дарение и спонсорство от КТБ и ЗАД Виктория. Междувременно стана ясно, че няколко от детско-юношеските формации на клуба ще използват базата в Куртово Конаре за подготовка и официални мачове. Търсят се още две бази за нуждите на ДЮШ. След мача с Гигант (Съединение) в събота е планирана среща между феновете и члена на борда на директорите на новото АД и дясна ръка на Цветан Василев - прокуриста от КТБ Юли Попов. Той ще ги запознае с планове за развитието на отбора. Ще бъде създаден единен национален фенклуб на Ботев.
+8
 
 
Нямаше да е зле Аргиров да беше дал под съд ония кирливи шопски драскачи,дето в цинизма си и търсенето на сензации го обявиха едва ли не свършен за футбола,както Дейвид Буст от Ковънтри през 1996 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: