ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изтеглиха два мача на Ботев, заради националите в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 04.04.2011Коментари (27)11619
© Plovdiv24.bg
Двубоят от 27-ия кръг от първенството между отборите на "Ботев" Пловдив и "Гигант" Съединение ще се играе на 9 април, събота, от 17.00 часа, съобщиха от пресслужбата на клуба. По програма мачът трябваше да се състои в неделя, но по молба на ръководството на "жълто-черните" бе изтеглен с ден по-рано.

Промяната настъпи заради лагера на аматьорския национален отбор на България, който започва на 10 април. Поредните си повиквателни за сбора на държавния тим получиха футболистите на "Ботев" Васил Гуджев и Ирфан Юсеинов, които ще се присъединят към националите веднага след мача с "Гигант".

С ден по-рано е изтеглен и следващият домакински мач на "канарите" - срещу Свиленград от 29-ия кръг в шампионата. Той също ще се играе в събота /16 април/, вместо в неделя, като началният час остава непроменен - 17.00. Промяната този път се налага заради мача от "А" група Локомотив Пд - Локомотив Сф, който ще се играе в неделя на "Лаута".

Между споменатите вече 2 двубоя "Ботев" гостува на "Тунджа" (Ягода) в междинния 28-и кръг. Срещата ще се играе на 13 април от 17.00 часа в Стара Загора.

Още по темата: общо новини по темата: 6
15.04.2011
09.04.2011
09.04.2011
08.04.2011
07.04.2011
05.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Тъкмо на рождения ми ден една победа с 4-5 гола :)
+5
 
 
Сега сме с аванс от 22 точки пред втория и ни остават 8 мача. Което означава, че със спечелването на 3 точки срещу Съединение вече и на теория не можем да бъдем изместени от 1-ото място до края на първенството! Нека всички канари да бъдем в събота на Колежа и да поздравим любимците си с влизането в Б група! Ай, канарииии!!!
+6
 
 
Ми то подобре, какаво да им ''удължават'' агонията на атборчетата.Рано или късно ще ги мачкаме!
+1
 
 
еххх много жалко че няма да мога да дойда ;( на 09.04
+19
 
 
Относно втория отложен мач - явно от БФС са го изтеглили,защото са преценили,че някои нежни душички не биха преживели факта,че на мача Ботев-Свиленград ще има два пъти повече публика,отколкото на "Дербито на вагонетките"!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+20
 
 
Моля ботевистите да не обръщат внимание на комплексираните подмятания на някои от така наречените "черно-бели фенове". Просто убийте простотията с мълчание.
+12
 
 
Кво? Завиждате ни, че имаме два национала в аматьорския отбор, а вие като сте били в " Б " група не са ви викали там! Притеснявай се, че идва лято, а с него и новоизлюпените комари от парк Лаута, който са се наточили на кака Еми и бате Коко да им изпият кръвчицата докато гледат големия отбор на Льоко опа Локо по трибуните. Kато строите новия стадион, го опашете с комарници, че новоизлюпените дзверове ще ви изядът живи и трибуна Джесика ще бъде изядена от шепа крумовски комари.
-30
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: