ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо тресна Левски в шоу на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 30.10.2010Коментари (292)26371
© Plovdiv24.bg
Локо постигна красива и важна победа при гостуването си на Левски в София. "Черно-белите" изиграха невероятни първи 45 минути и изненадаха не само домакините си, но и всички футболни "специалисти".

"Смърфовете" награбиха своите домакини с преса и атаки още от първите минути и буквално премазаха футболистите от София. Преди почивката подопечните на Неделчо Матушев имаха поне половин дузина чисти голови положения. Успяха да реализират две от тях. Първо точен бе обичайният заподозрян Здравко Лазаров, след показна атака и хубав пас на Христо Златински.

Самият Златински, заедно с Габор Ерош изиграха страхотен мач в средата на терена и обезличиха халфовете на домакините със страхотна игра и раздаване до последните минути.

Вторият гол бе дело на Базил дьо Карвальо, след пас именно на Ерош.

След почивката Локо заигра по-прибрано и не даваше никакви шансове на "сините". Страхотен мач в защита изигра Пламен Крачунов, който обезличи Гара Дембеле и бе пълен господар на втория етаж. Младият защитник напусна контузен в края, след като по-рано в мача пострада от зверска балтия на Сашо Александров. Пловдивчанинът типично за него просташки реши да избива безсилието си, опитвайки се да счупи глезените на Крачунов, Том и други футболисти на Локо и заслужено напусна терена с червен картон.

Все пак "сините" стигнаха до попадение, но то не бе дело на игра от тяхна страна или грешка на "черно-белите", а на злощастен рикошет в тялото на Златински.

Още по темата: общо новини по темата: 11
21.11.2010
31.10.2010
31.10.2010
30.10.2010
30.10.2010
29.10.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
След последните ви изцепки в темите на Ботев мога да ви кажа само едно! Да го духате комплексирани мангусти,не заслужавате никакъв РЕСПЕКТ!Винаги ще си останете посредствени и в нечия сянка!
+4
 
 
Първо искам да поздравя "смърфовете" за победата им срещу Левски.Надиграха ги изцяло по всички показатели и подкрепата на садията в определени моменти и отпускането на Локо след като поведоха с 2-0 спаси "сините" от разгром повече от 3 гола разлика. Не си спомням в близките години български отбор така да е мачкал Левски и то на Герена.Като фен на Черноморец Бургас ми напълнихте душата все пак кой не се радва над победа на отбори от републиката срещу шопите.Друго нещо което ми направи впечатление е подкрепата която си оказвате феновете на Пловдив.Макар и някой път да се закачате винаги за такива мачове съм забелязал че се подкрепяте което е радващо.Пловдив е най-футболният град в България!В последния кръг ще имаме мач срещу вас надявам се да се получи приятен мач и по-добрият на терена да победи.Аве Наполитани ;)
+3
 
 
Момчета,утре отивам на състезание във Благоевград! Стискайте ми палци! Ще гледам да представя възможно най-добре Локомотив Пловдив,дори и като боксов клуб ;).
+5
 
 
Честита победа на всички черно бели фенове. Горд съм че съм пловдивчанин.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 01.11.2010 г.
+5
 
 
Много съм щастлив. Естествено и от резултата, но най-вече от играта и самочувствието на отбора!!!!! САМО ЛОКО!!!!
+2
 
 
Честита победа!Едва преди няколко часа гледах мача/на запис/.Първото полувреме ги размазахте.Жалко,че не им треснахте поне още два парцала.Наред са чорбата.Още веднъж,честито!Само БОТЕВ!Само ПЛОВДИВ!!!
+4
 
 
Браво на Локо. Не очаквах да биете, но се радвам че съм в грешка.
+10
 
 
Показахме на цяла България кой е най-футболния град в родината ни. Винаги най-голямо удоволствие съм изпитвал при победа на любимия Локомотив над шопските т.нар. "грандове".Бий за да те уважават.Само Локо!
Да го духат всички папагали .... дейба и жълтурския сайт...всички статии са платени в този сайт
на 31.10.2010 г.
+12
 
 
Уникален Локомотив!!! Много ми хареса играта на момчетата.... искам и за напред да играят все така нахъсано САМООО.....ЛОКОО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: