ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наследството на Христолов продължава да тежи на Ботев, KIA отказват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 01.10.2010Коментари (118)16334
© Plovdiv24.bg
Фланелките на "канарчетата" ще продължат да са без лого
Наследството на Димитър Христолов продължава да тежи на обновения Ботев, въпреки откъсването на тима от акционерното дружество на бизнесмена. До края на септември месец се очакваше окончателен отговор от автомобилния гигант KIA Motors относно поставянето на логото на фирмата върху фланелките на тима. Потвърждение от тях обаче до днес няма. Plovdiv24.bg научи, че от KIA са потърсили в интернет информация за Ботев, но са попаднали на скандалната история от 1994-а година, когато Димитър Христолов, тогава само преводач в отбора, се опита да подкупи делегата на срещата Ботев - Олимпиакос. Това се оказало и една от основните причини KIA да не пожелаят да сложат логото си на "жълто-черните" екипи.

"Все още нямаме отговор от KIA. Дори обаче да не сложим тяхното лого, очакваме друга сериозна фирма да ни спонсорира", потвърди за Plovdiv24.bg старши-треньорът и председател на Управителния съвет на Ботев Марин Бакалов. На въпрос дали става въпрос за някой от другите два основни спонсора на тима - банка или застрахователно дружество, Бакалов заяви: "За сега не искам да коментирам, но има друга сериозна фирма, която иска да си сложи логото на нашите фланелки. В момента за нас най-важното е, че всичко с финансирането е наред и се плаща навреме."
Още по темата: общо новини по темата: 2
21.09.2010
03.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.10.2010 г.
0
 
 
KIA какъв ГИГАНТ са , че не става ясно ? Гигант /Съединение/ са по-голям ГИГАНТ от тях ! Те тия пишат с йероглифи още серсемите от сеизмичната област на земята !
-4
 
 
христолов е правил същото и в българското първенство - вечните продажни мастии
-3
 
 
тъмното минало не може да се скрие - то с изключение на АФД-то и комунистическия период - брокерите са единствените с някакви успехи в Ботев - но всичко се връща и плаща
+3
 
 
"...от 1994-а година, когато Димитър Христолов, тогава само преводач в отбора, се опита да подкупи делегата на срещата Ботев - Олимпиакос" .абе край нямат простотиите около тоз урод!?! като някой демон изниква баш кога не трябва!
-5
 
 
Споко фенове , в момента тече наддаване между Bentley и Ferrari.
-2
 
 
За разлика от отборчето с най-малобройна и пъпчива публика в А група ,а и в Пловдив-Доку, за най-титулования отбор в Пловдив -БОТЕВ винаги ще има мераклии да сложат логото на фирмата си и за тях това ще е гордост!А иначе завистливите буфери нека да тръгват за Перник и дано съберат 50-100 човека агитка,че днес времето е хубаво!Ама няма смисъл да биете толкова път до Перник щото резултата е ясен -3:0 за Миньоро!
+5
 
 
Не всички буфери са болни мозъци като тези долу. Имам приятели локомотивци, които не рефрешват през 3 мин. сайта в очакване на някоя новина за Ботев. Обичайните заподозрени - Пото, Ричи, Смърф, Уинд, Смуки, Гнусен смърф, ТрайчоПодковата, Пловдивски Спорт-клоун, Пловдив681 и още няколко са ми ясни - 15-16 годишни компютърни плъхове, сърфиращи из темите за Ботев, трескаво опитващи се да убедят света че Ботев не е бил шампион преди Локото и че всички се интересуват единствено от "колоса" ЖСК, но в темите за Ботев...
на 02.10.2010 г.
+6
 
 
Всичко тук ми прилича на лайкучката в цар симеоновата градина Всеки от всичко разбира
0
 
 
Тръгваме за Перник. Лек път на всички!
-2
 
 
От части е по добре ,че ви отказват жълти гнидки. Сега ще вземете мижави пари само и само да се спасите от фалит.Ако недай си боже влезнете в "А" група и имате същата пъпчива публика ще имате доста по добри оферти за логото на парцалите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: