ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално обявиха новите спонсори на Ботев, наливат 600 000 лв.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 03.09.2010Коментари (151)21144
© Plovdiv24.bg
Новите спонсори на Ботев Пловдив бяха обявени официално днес на пресконференция с участието на председателя на Управителния съвет Марин Бакалов и финансовия директор Иван Йотков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Едногодишни договори са подписани с Корпоративна търговска банка, застрахователно дружество Виктория, а до дни се очаква да се финализира и договорът с КИА. За очакваната сделка нашата медия единствена съобщи още миналата седмица.

Именно логото на автомобилния концерн ще стои на фланелките на футболистите. Реклами на всички фирми ще има из стадиона. По неофициални данни става въпрос за сума от 600 000 лева за този сезон. По този начин Ботев вече окончателно осигури бюджета си за новия сезон, който ще бъде около 1 200 000 лева.

От клуба оповестиха новината с огромен оптимизъм. "Случват се нещата, които чакахме от много дълго време", заяви Марин Бакалов. "Договорът, който подписахме е дори малко по-добър от нашите предварителни очаквания", заяви Иван Йотков. Той добави, че не са поставяни условия от фирмите клубът веднага да влезе в "Б" група, но така или иначе пред Ботев друга алтернатива няма. От ръководството на "канарчетата" уточниха и че няма условие хора от ръководството на спонсорите, или близки до тях ли
ца, да влизат в Управителния съвет или на ръководни постове в Ботев.

"КТБ са изключително стабилна банка, чудесен партньор с повече от 2 млдр. и 200 млн. сума на актива към края на второто тримесечие на тази година. Другият рекламен договор е със застрахователно дружество Виктория, зад което стои огромната корпорация Дженерали. Това са рекламни договори, като имаме ангажимент за добро бизнес партньорство по отношение на застрахователната дейност на Виктория. Ще се опитаме да организираме максимално голям поток от наши привърженици да се включи към застрахователните им услуги. Третият договор е в процес на подписване - с КИА Моторс, там нещата са уточнени. За сега единствено изчакваме потвърждение от Корея за ползването на фирменото лого на фланелките. Изпратили сме съответната информация и презентация на Ботев. Очакваме следващата седмица да дойде окончателното съгласие за логото. Надяваме се за следващите години да развием още повече това партньорство", заяви финансовият директор Иван Йотков.

"С КЦМ поддържаме много добри отношения. Това са предприятия, които планират бюджета си в началото на годината. Надяваме се в следващата година в началото да подпишем и с тях рекламен договор. Това е една добра новина за всички, която дава спокойствие за отбора и феновете, и идва в благоприятен момент", заяви Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 2
01.10.2010
21.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Благодаря на финансовия директор Иван Йотков, който в последния момент на тръгването за Димитровград успя да уреди още един микробус за хората които бяхме останали "извън борда".Благодаря от името на всички които бяхме в буса.
+1
 
 
Уффф! В 80-та мин. Митко Байрев разпечата тяхната врата! А Нафтата бие в Карлово с 5:0.
на 05.09.2010 г.
+2
 
 
Тръгвааааам...Напред мой БОТЕВЪ!
на 05.09.2010 г.
+1
 
 
Това е съобщение във Димитровградски Новини. Нека бъдем повече тях на стадиона!!! : "Здравейте Приятели,Тази седмица в Димитровград ще може да присъствате и да станете част от редица събития и прояви свързани с празника на града. Програмата е богата както на културни, така и на спортни събития. Искаме да фокусираме вашето внимание на футболната среща между отборите на Димитровград 1947 и Ботев Пловдив, която ще се състои в неделя (5.09). Футболистите от нашия отбор ще се изправят срещу тим с богата традиция във футбола, състезаващ се тази година по ред причини в Югоизточна "В" група и затова се срещаме и с него. ФК Ботев (Пловдив) е бил 2 пъти шампион на България, 2 пъти вицешампион и 12 пъти бронзов медалист, 8 пъти е играл на финал за купата на България - футболна визитка, която не се нуждае от коментар. За съжаление футболът в Димитровград не е на познатото от миналото ниво и такива срещи, които привличат вниманието не само на регионално ниво, се играят доста рядко в града ни. Младите ни играчи имат нужда от подкрепа, още повече като се има в предвид, че гостуващия отбор е следван от многобройните си привърженици навсякъде.Затова отправяме покана към 3000 наши приятели като един своеобразен тест - можем ли да покажем, че Димитровград съществува и по точно има ли ги хората в Димитровград и могат ли да се обединят за една идея. Сега става въпрос за футбол, друг път може да се наложи да защитим някоя важна за града ни кауза. От началото на годината сме отразили не малко събития от най-различни сфери на обществения живот, в които наши съграждани са имали много водещи роли и отлични постижения. Но към повечето от тези събития няма голям интерес, може би заради недостатъчната информираност. Но днес имаме на наше разположение социалните мрежи в Интернет - глобално средство, което може да ни обедини и събере в името на една цел. Денят е почивен, мястото е добре познато на всички и може да побере много хора, само да има желаещи. Независимо дали харесваме футбола или не, в случая по-важното е дали обичаме Димитровград и сме готови да го подкрепим.Някои от вас може би не живеят в града или изобщо в България, но всеки от нас, наши приятели и познати могат да помогнат като разпространят тази покана, използвайки бутоните "покани гости" или "сподели". Можем да информираме приятели и близки за предстоящото събитие и по този начин всеки един в града да разбере за него.Нека заедно направим така, че на стадиона да се съберат повече хора и цяла България разбере къде и пред чия публика се е играла тази среща, че димитровградчани имат волята да се подкрепят и победят."
+4
 
 
след малко тръгваме напред мой Ботевъ!
+11
 
 
6 март 2010г. Топ 10: на най-богатите българи №1 ВАСИЛ БОЖКОВ - 1,5 МЛРД. №2 ПЕТЯ СЛАВОВА - 1,4 МЛРД. №3 ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ - 1,3 МЛРД. ..... ..... ..... .....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: