ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Сега е важно футболистите да останат свежи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:55 / 08.09.2010Коментари (8)4436
© Plovdiv24.bg
"Наистина резултатът е доста голям. От самото начало на първенството ние се опитваме да въведем един нов стил на игра на отбора, както у дома, така и като гости - да владеем през по-голямата част от мача инициативата. Изглежда психологическата бариера е до втория гол, може би в тази насока трябва да работим - след това момчетата показаха голяма част от своите качества, заиграха по-разкрепостено", това заяви на пресконференцията след края на срещата със Загорец старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"С отбора на Загорец имаше разлика в класите. Те имаха двама нелоши футболисти, които съумяха да създадат напрежение пред нашата вра
та. Радвам се, че играхме до последната минута, имаше хубави комбинации. На някой футболисти се насъбраха доста мачове, по тази причина смених Владимир и Димитър Байреви. Цикълът ни продължава сряда-неделя и сега мислим да запазим формата на играчите", каза още Бакалов.

"Едва ли в нашия клуб има някой, който тайно не се надява да пробием за купата и да играем с по-сериозни отбори. Сега обаче сме концентрирани в мача с Харманли - всичко по реда си. Желанието ми е да продължим и да докараме отбори от "А" и "Б" групата. При този сгъстен цикъл за сега е важно да съхраним футболистите и да се натоварват равномерно", завърши старши-треньорът на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 1
08.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Успех Марине, ти си сериозен мъж. Ние сме с вас.
на 08.09.2010 г.
+18
 
 
Велик си Марине! Няма да слушаш акълите нито на зложелателите,нито на нашите философи.Много правилно днес беше да се съхранят Владо Байрев и Илиан Енчев.Много хора дето плюеха Наско Курдов ето я темата в която да му се извините,щото другиден ще се надяваме да накаже и отбора на Хеброс,който е един от топ 5 на най-коравите в групата! Чакаме с нетърпение завръщането на Стефчо и се надяваме добрия старт на Краси да се превърне в постоянство.Успех канари и помнете Ботев не се коментира а се обича,толкова е просто.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Централен нападател - цел №1 за Ботев
Юноша на Виста може да води атаката на Ботев срещу Славия
Ще играе ли отново Бойко Борисов на стадион "Христо Ботев"?
Късмет! Юноши, освободени от Ботев, се срещат в турнира за Купата на АФЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: