ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разби Загорец с 8:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:12 / 08.09.2010Коментари (186)19965
Ботев победи Загорец с 8:0 в мач от Югоизточната В група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Три гола за най-резултатната победа на "канарчетата" във "В" група вкара Атанас Курдов, по един добавиха Димитър Байрев, Светослав Асенов, Иван Площаков, Красимир Кръстев и Илиян Христов. Попаденията на Байрев и Кръстев бяха от дузпи за нарушения срещу тях.

"Жълто-черните" бяха категорично по-добрия отбор в мача и съвсем заслужено спечелиха с разгромния резултат. Още в началото след няколко атаки в 10-ата минута Димитър Байрев бе съборен в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и вкара за 1:0. До края на полувремето няколко фрапантни пропуска сам срещу вратаря направи Иван Площаков, който записа и куп засади в статистиката си. В края на първата част страхотен пас от голмайстора Байрев получи Светльо Асенов, който с диагонален шут отляво не остави шансове на врат
аря за 2:0.

Второто полувреме започна както завърши първото - с гол. При идентична ситуация Асенов излезе срещу вратаря след пас на Митко Байрев, но този път стражът на гостите спаси. Все пак при добавката Иван Площаков бе точен за 3:0. Малко по-късно в игра влезе Атанас Курдов, който въпреки болежките в коляното вкара хеттрик. В 58-ата той се разписа на празна врата с глава след добро центриране на Площаков. В 73-ата и 75-ата вкара по още един гол при подобни ситуации - след центриране и засичане на топката отблизо във вратата, покачвайки на 6:0.

След този гол в игра влезе и Красимир Кръстев, записвайки повторен дебют с фланелката, след като пропусна старта на шампионата поради здравословни проблеми. След един страхотен пробив през центъра Кръстев бе фаулиран в наказателното и от отсъдената дузпа покачи на 7:0. В самия край на мача също след самостоятелен пробив отдясно гол вкара Илиян Христов, оформяйки крайното 8:0.
Още по темата: общо новини по темата: 1
08.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
СТЕ ИМА ЛИ ЕКСКУРЗИА ДО ХАРМАНЛИ
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 09.09.2010 г.
+6
 
 
Кой сега е № 1? БОТЕВ ПЛОВДИВ Е № 1!
+10
 
 
Честит Ви мач без греди в Пловдив :).... след мача се замислих, че повечето отбори щяха да си тръгнат с осмица, ако ги нямаше гредите....
+12
 
 
страшен мач беше... Тези Загорец дори играха по-добре от Чирпан, но пък по-открито, та затова двойно повече ги победихме! В неделя може да и да успеем да се включим на живо от Харманли:)
+16
 
 
Ако наистина обичаш Ботев Пловдив, а не си комплексар търсещ само развлечение на стадиона.Ако наистина искаш да подкрепиш отбора си, а не да се покажеш великан, прикрит от анонимност в агитката. Ако наистина възприемаш Ботев Пловдив като "мой Ботевъ" - Докажи го! Докажи се като пееш с пълен глас в подкрепа на отбора, без да обиждаш другата страна. Докажи се като 12-ия играч, редом с твоите хора от пътуващата агитка. Докажи се като не изпадаш в гняв, когато нещата не вървят и играта ни е зле. Докажи, че ние, ботевистите, обичаме само футбола и отбора си. Нашият футбол е КРАСОТА, ВЯРА и БОРБА!
+7
 
 
на Колежа отново изгря звездата,на лаута Тото збира малцинствата...канарите се пак събират,столипинци халюцинират...На Колежа празник се провежда,някой снайпер пак зарежда...Пловдив се събуди и отбора си зове,за нови битки,нови върхове...Кюстендил отвръща и на таз беда,в столипиново месят,чудна баклава!!!жълто-черна армия потегля,всеки в боя гледа да е пръв...Зума цигани прережда,във кенефа да е пръв...Слънце Тракия огрява,от стари времена,циганите негодуват,месят баклава...;)
+12
 
 
В този хубав български край, в Харманли добре да си закърпят мрежите и да постегнат гредите на вратите! И полицията да проведе предварителен семинар за възпитано отношение към нашите фенове!!! Идва жълточерният потоп! Харманли, посрещай бултрасите!
+8
 
 
трябва всички селски отбори в тази група да отнесат поне по пет гола , че да помнят кога са играли с нас в една дивизия :д
+10
 
 
то и бИройе ги бихме 8-1 когато БФС ги направиха шампиони за наша сметка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: