ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Пловдив ще е домакин на силен любителски тенис турнир
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 13.09.2023Коментари (0)1288
©
Тенисът, като един от най-популярните индивидуални спортове, се радва на безгранично внимание и страст от феновете по света. На 16 септември 2023 г., този спортен ентусиазъм ще бъде в град Пловдив, където най-голямата любителска тенис общност в страната Интерактив тенис дава среща на любителите да премерят сили.

Plovdiv Cup ще бъде и първото голямо събитие на общността в града под тепетата, като турнирът ще бъде от категория ITL Circuit 500, а общият награден надхвърля 1500 лв.

Събитието обещава да се превърне в невероятно преживяване както за участниците, така и за зрителите. Играчи от всички нива, със силното желание за победа и любов към тениса, ще се съберат на кортовете на ТК “Локомотив Пловдив", готови да се изправят срещу най-добрите в аматьорския тенис.

Надпреварата ще се проведе в един ден, като благодарение на единната рейтингова система на Интерактив тенис схемата на провеждане ще бъде с два предварителни кръга. Това ще гарантира, че ни очакват изключително вълнуващи срещи от началото до своя край. И за да няма разочаровани участници, тези, които не успеят да се преборят след първата среща, могат да се включат в категория ITL125. Това е утешителен турнир, предоставящ втори шанс за успех и подобрение в играта. 

Интересът към първото голямо събитие на Интерактив тенис в Пловдив е изключително голям, като заявилите участие до момента са над 55 състезатели от цялата страна. Сред участниците има от Пловдив, Хасково, Асеновград, Бургас, както и такива от столицата, които идват с надеждата да натрупат допълнително точки за финалите през декември.

За участие в надпреварата могат да се запишат всички любители на тениса, които имат профил в платформата на Интерактив тенис, като точките от надпреварата ще бъдат валидни за националната ранглиста и ранглистата за област Пловдив.

Освен сингъл формата в неделния ден любителите на двойките ще могат да се включат в турнир специално за тях, като двойки мъже и смесени двойки ще бъдат разпределени в групи. Срещите в тези формати ще се играят на 17-и септември, неделя и ще бъдат черешката на тортата за най-запалените.

Регистрацията за турнира е отворена на www.interactive-tennis.com до 12:00 ч. на 15 септември или до изчерпване на свободните места, а желаещите да участват в двойките могат да го направят като се регистрират на място или се обадят на телефон: 0888 06 04 05.
Още по темата: общо новини по темата: 625
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
23.04.2024
22.04.2024
предишна страница [ 1/105 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: