ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Приятелката на Неделев се обърна към "тези, които се опитват да си измият ръцете с него"
Автор: Стойчо Генов 14:03 / 01.03.2023Коментари (28)11907
© Фейсбук
Дългогодишната приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, използва профила си във Фейсбук, за да изрази своята позиция относно трансфера на любимия й в Лудогорец. Чаровната пловдивчанка публикува няколко "сторита", но се обърна и към привържениците на Ботев.

Ето какво написа Анита към Тодор Неделев:

Това, което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил!... Всичките компромиси, всичките лишения, всичките пъти, в които си пренебрегвал себе си, са били в името на това да помагаш на отбора да върви напред и да правиш твоите любими фенове, които обичаш като семейство, щастливи и горди!

Никога не постави себе си на първо място, никога не беше егоист! Рискуваше здравето си многократно и нито болката, нито лекарските препоръки те спираха, защото ти не можеше да оставиш отбора, когато му е трудно!

Вярвам, че хората, които оценяват всичко това, ще те покрепят. Не изпълни мечтата си да играеш отново на Колежа и да усетиш магията, наречена Ботев Пловдив, но знам, че някой ден и това ще се случи. Гордея се с това, колко си достоен, честен и истински и вярвам, че всичко е за добро!

Ето какво написа Анита към феновете на Ботев:

Истината винаги излиза наяве, рано или късно! Бъдете разумни, бъдете единни!

Ще помоля тези, които показаха колко "ценят и уважават" Тодор (за щастие се броят на пръстите на едната ми ръка), да си припомнят последното изречение, което казва всичко! А на тези, които се опитват да си измият ръцете с него, ще кажа: ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ! Хората не са глупави и виждат.

(б.р. въпросното изречение от цитат на Неделев е: "В България ще играя единствено за Ботев. Единствено бих играл в друг отбор, ако някога Ботев не ме искат").
Още по темата: общо новини по темата: 13
07.03.2023
03.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Коментарите против Тошко са най нисша форма на поведение от страна на феновете на ботев, това показва, че те нямат никакъв морал и достойнство. Ето това също е причина да страдат толкова дълго, а лошото за тях е, че няма светлина в тунела.
-1
 
 
Трансфера на Тошку е удар по целия клуб. Кой е виновен няма никаво значение, но това не трябваше да.се допуска. Това остава като горчивина за канарите, както Петата и 6 те бахура сега и напускането на Тошку идва им доста повече. Срама и унижението ще съпътстват феновете до като са живи. Но пак казвам всичкия този невървеж и лоши резултати се държат на егото на феновете, надменноста и лакомията също са причина за трагиното състояни на Ботев през последниете 30 години.
+2
 
 
Г-жо , просто спри да коментираш , не си ти човека...Тошко, жив и здрав да си , късмет.....
-2
 
 
Кой не е искал да се спаси от 1912 селски паразити?! Тоше, боцкай дюнери за €40К и да не ти пука. Жълтите неблагодарници дори на ВиК арена ще те освиркват… пардон Срутежа. А момата е права да подкрепя Дюнер бой…. Колко обувка и силикон ще накупи с мангизите на Домуса, а?!
+7
 
 
Истината винаги излизала наяве... Да, така е! Спомнете си за Чико, за Славков и т.н. истински легенди. Те постигнаха върхове в спортната си кариера. А Тошко? Да е ставал шампион? Да е носител на някаква обувка? И нека да не забравяме: едва изкарва ефективно повече от 60 минути на мач; играта му с глава Е НИКАКВА, играта с десния крак – ТРАГЕДИЯ, борбеността му в съприкосновения... Има безупречен пас и дотам! Хайде слезте на земята и не се превъзбуждайте. Аз не бих сложил Тошко с Чико на една везна!
+11
 
 
Тошеее,стига резили и реване!При действащ договор още над година да кажеш че не те искат е смешно!Няма нужда да се правиш на ощипана мома избрал си парите това са фактите!Никой не те вини но недей да изкарваш другите виновни!Киро ли беше с теб по време на тази дълга контузия или Зингаревич?
+14
 
 
Тоше да си бяхте мълчали по-добре. Нормално е да си осигуриш добри условия, но не и да вадиш други виновни.
на 01.03.2023 г.
+12
 
 
"...което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил" - Оп-саа ! БОТЕВ не започва с Тошко. Нито с тая кифла с нажилени от оса бърни. И това което са дали Чико, Тумби, Георги Славков, Коцето, Антим, Пашата, Вичката, Бат Зико, дори Коце Видолов/макар да не е наша рожба/ - никак , ама никак не е по-малко от това което е дал Тошко ! Даже напротив. Светът не започва с вас , кифло.
+11
 
 
Защо всяка партньорка/приятелка, съпруга или “кифла”/ се чувства задължена да даде своето “безценно” мнение на тема футбол? На Наско Сираков жена му ли даде този тон? Тоше, спри с изявленията и кажи на приятелката си да спре също! С всяка изречена дума заличаваш постигнатото от тебе! Никой Ботевист не те вини за постъпката, защо трябва да влизаш в ролята на “Гузен негонен бяга”???
+8
 
 
Това, което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил!....Много са и бедни познанията ,да си мисли ,че Ботев започва от Неделев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: