ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботевисти за трансфера на Неделев: Боли. И ще продължава да боли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:12 / 07.03.2023Коментари (42)9322
©
Какво е семейството? Това е мястото, където се чувстваш спокоен и у дома. Това са хората, които обичаш и които продължаваш да обичаш, каквото и да са направили или пък ти на тях. Хората, които дори да загубиш временно, си сигурен, че един ден ще се завърнат, защото всъщност никога не са си тръгвали от сърцето ти.

Преди няколко дни Тошко Неделев напусна “Ботев" и реши да продължи кариерата си в “Лудогорец". Това се случи малко преди 111-тата годишнина на клуба ни и 120 години от рождението на легендата Никола Щерев - Старика. Малко е да се каже, че феновете на отбора бяхме съкрушени. Всички ние в един момент се почувствахме излъгани, предадени и ограбени… Но можем ли да му се разсърдим?

Не можем.

Защото Тошко е нашето златно момче. Той е част от нашето семейство и никога няма да ни напусне.

Тодор Неделев направи чудеса в “Ботев". Накара ни да мечтаем. Накара ни да се усмихваме и във всеки мач да очакваме магията - невероятното докосване, немислимия пас, хирургически точния удар… Накара ни да сме горди, че имаме играч, какъвто никой друг отбор не притежава.

За почти две години, откакто съществува бюлетин “Канарче", не успяхме да направим интервю с Тошко, опитвахме няколко пъти, но все уцелвахме неподходящ момент. Но, поглеждайки броевете назад, се оказва, че почти във всеки един от тях по някакъв повод се споменава Тошко - с безкрайно уважение и възхищение. Това най-силно си личи в интервютата с фенове, като на обичайния въпрос: “Кой е любимият Ви футболист на “Ботев" Пловдив?" почти всички отговарят: "Тодор Неделев" и имат своята история и своя незабравим момент с него.

Боли. И ще продължава да боли.

Но сега можем само да пожелаем на Тошко “На добър път!" и да чакаме деня, в който ще се завърне с магията си отново при нас.

И да му кажем: Тоше, не навеждай глава! Гледай смело напред, бъди горд с всичко, което си постигнал, продължавай да носиш ботевския дух и не забравяй жълто-черното си семейство!

Материалът е на Бюлетин "Канарче" - издание на Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 13
03.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
01.03.2023
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Стоян канара каза първо поръчвам дюнер после искам бял сос и заминавам за анадола на специализация!
+2
 
 
Така е братя кънарие, много е жалко и тъжно да си жълтур. Радвам се, че най-накрая сте го осъзнали и, че ще има още много да страдате. Тъжна е съдбата на кънара. Вай, вай вай вай хахахахахахахах
-3
 
 
Ето българите оценявани над един милион евро: 1. Кирил Десподов (Лудогорец) - 4 милиона - Филип Кръстев (Левски) - 4 милиона 3. Илия Груев (Вердер Бремен) - 3 милиона - Антон Недялков (Лудогорец) - 3 милиона 5. Ивайло Чочев (ЦСКА 1948) - 2.5 милиона 6. Даниел Наумов (ЦСКА 1948) - 2 милиона 7. Доминик Янков (Лудогорец) - 1.5 милиона 8. Георги Миланов (Ал Дафра) - 1.3 милиона - Кристиян Малинов (ОХ Льовен) - 1.3 милиона - Тодор Неделев (Лудогорец) - 1.3 милиона 11. Пламен Андреев (Левски) - 1.2 милиона 12. Георги Русев (ЦСКА 1948) - 1 милион - Борислав Цонев (Далиан) - 1 милион - Светослав Вуцов (Славия) - 1 милион - Петко Христов (Венеция) - 1 милион - Марин Петков (Левски) - 1 милион - Илиян Стефанов (Левски) - 1 милион - Андриан Краев (Левски) - 1 милион А бе, КАде е Митко?
+4
 
 
Изобщо не ми пука за един играч на Ботев, който от 3 години не играе нищо, който първо беше опериран и 8 месеца взимаше най-голямата заплата в Ботев, после катастрофата с националния отбор-и пак огромната заплата без да играе.А когато играеше трябваше да чакам поне десетина мача за един добър мач или за 2-3 паса.Но никаква борбеност, никакъв хъс, никаква игра в защитен план, никакво тичане, постоянно ръкомахане.Неделев е един прехвален футболист и да му мислят Лудогорец. Той можеше да е легенда на Ботев, но избра да е просто част от историята на клуба.Прав му път и дано никога не се връща тук! За мен важен е отбора и никой не е по-голям от него.Да не говорим, че ако Неделев беше живял по времето на отбора ни от 80-те с Славков, Зехтински, Костадинов, Бакалов, Симов, Пашев и т.н., се съмнявам, че щеше дори и за резерва да го вземат.
+1
 
 
Да не продължаваме с трагедиите! Тодор е вече зрял човек и знае какво прави. И аз на негово място бих потърсил друг клуб. В отбора останаха цифром и словом трима българи, като и на тях им се търсят заместници от чужбина. В момента при нас е тегава атмосферата и съм сигурен, че ако на Минков и Генев им се отвори някаква вратичка, също ще си бият шута.
+2
 
 
Извратеняците в жълто напоследък се подмокрят от мисълта за бесило, примка и моята скромна личност висящ на Гомнежа??? Извратена работа. Тя козирката покрива едва първите три реда, стените са правени без хоросан, стълбите са криви, носещите стени са с бетон трето качество, но жълтурът вижда бесило??? За справка, Бесика е 70 процента покрита и е най- хубавата трибуна в България!
0
 
 
тошко е поредната ДЕЛИОРМАНСКА МАСТИЯ. Думите са просто излишни.
-1
 
 
Все тая, че е отишъл в Лудогорец... Добър футболист, но един мач го има друг го няма. Нндади и Джеймс Ето са много стабилни. Ханкич също е супер. Да видим дали ще видим от същото срещу Септември.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: