ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортни медии: Лудогорец купува до часове Тодор Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 28.02.2023Коментари (35)8782
© Plovdiv24.bg
Трансферен удар в последния ден от отворения прозорец за българския футболен шампионат! Лудогорец е на път да си осигури услугите на звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев. В момента се водят заключителни преговори между трите страни и ако те приключат успешно, трансферът ще стане факт.

Информацията е на dsport, но след това още една спортна медия - Sportal.bg, също я публикува. Лудогорец няколко пъти през годините бе близо до Тодор Неделев, но така и не успя да го привлече в редиците си. Сега в Разград усилено търсят заместник на продадения в Бразилия Каули Оливейра.

Неделев се възстанови след катастрофата, която претърпя като част от националния отбор на България. От началото на сезона той игра и в три официални мача на "жълто-черните“ от efbet Лига.
Още по темата: общо новини по темата: 13
07.03.2023
03.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
а е с такава жена моеш ли са разбереш ? мойто айше е същото .язък за Тошко
0
 
 
С трансферната си политика Зингаревич ще прогони много фенове от стадиона! С този отбор съставен от чужди на Ботевиското сърце футболисти, с футболисти които отбора за който играят не им е на Сърце, нищо друго освен медали не може да ме накара да стъпя на стадиона! С футболисти които разкарват фанелката без да я изпотят, аз мач няма да гледам!!!
0
 
 
Не парите са причината Неделев да избере да заиграе в Лудогорец! Причината е в клубната политика! Тодор остана един от малкото българи в отбора, а самия отбор е жалко подобие на Истинските Канарчета! На истинския Ботев на Зехтински, Славков, Коцето, Пашата…..Като ще играе с една дузина чужденци, по добре в клуб който има амбиции в Европа! Когато ти отнемат Отбора на Сърцето, имаш избор за кого да играеш!
на 28.02.2023 г.
+1
 
 
Груба грешка на Тошко, ако е вярно. Единственото правилно решение в неговото състояние е да доиграе в Ботев Пловдив и да стане легенда. Парите се харчат, славата остава завинаги. Каквото и да е направил за Ботев Пловдив, отиде ли в Разград, ще е само един от многото играели в Пловдив.
-2
 
 
Сулев го продадохме за 600 000 лв, Карагарен също, наш тошко за 300 000 лв. Юда Неделев пикае мощно в жълтите лица. ПЛЯС В ЛУДОГОРЕЦ, жълти сополи...
+1
 
 
ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НА ТОДОР! Много голяма... Чак не мога да повярвам... Да беше на 25 години, да ама на 30, след като беше на прага да стане за своя Ботев това което си остана бате му Зума за Локо, а той... за няколко сребърника повече... Аз съм сигурен, че един ден стадионът на Лаута ще се казва "Христо Бонев" и бях сигурен, че Колежа след кончината на Тошко щеше да носи неговото име... уви... сега единственото, което ще се случи е, че Анита ще гушне сребърниците на любимия си Юда!!! Достоен противник беше и за феновете на Локомтив, Тоше, сега вече и за нас си Господин Никой!!!
+1
 
 
Деня в който Ст.Шопов избра ЦСКА беше индикатор какво се случва в Ботев. Неделев беше контузен, Тонев търкаше резервната скамейка, Чернев също….как Станислав да избере да се върне отново при нас??? Тодор Неделев явно се надяваше на чудо, но то не се случи. Мястото на Неделев беше на Армията с Шопов, уви грешен избор според мен.
0
 
 
Да не стане "Много шум за нищо" :) И разни селски врачки да останат излъгани. Фейк новинки на шопски медии или преотстъпен до края на сезона с опция да е титуляр ,но да помогне на Лайногорец за титлата срещу Цецка :)
-2
 
 
Юда Неделев, поклон, много да целуваш делиорманската емблема и никога не се завръщай в Коматево. Твоят дом са милиардите на братя домусчиеви...
+1
 
 
Точка! И последния мотив който ме караше да наблюдавам мачовете на Любимия ми клуб изчезна! Още с разкарването на М.Тонев усещах че нещо се къса. Странна политика на Зингаревич, нямам обяснение за трансферната му политика, и не заради Неделев, по скоро заради Тонев, Бонев, Чернев….и Школата! Това трябваше да бъде Бъдещето ни, а той започна с чужденци които или нямат качества, или нямат представа в какъв клуб идват и какво се очаква от тях!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: