ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо с остра реакция след "спонтанната" театрална постановка под надслов "Кой ще ни даде пари"
Автор: Стойчо Генов 10:10 / 25.01.2023Коментари (45)14280
©
Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, в която настоя за провеждането на спешна среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров. Желанието на феновете от "Лаута" е да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион "Локомотив“. "Черно-белите" привърженици коментираха и случващото се със строителството на стадион "Христо Ботев" и проведената в неделя среща в хотел "Империал", която според тях била "спонтанна“ театрална постановка под надслов "Кой ще ни даде пари“.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от фенклуба на Локомотив Пловдив:

ПОКАНА ЗА ЛИЧНА СРЕЩА С КМЕТА НА ПЛОВДИВ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СТРОИТЕЛСТВОТО НА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив настоява за провеждането на спешна среща с г-н Здравко Димитров, на която да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион "Локомотив“, както и възстановяването на 2 милиона лева от отпуснатите средства, които бяха върнати на общината за ползване на за други цели в края на 2022 г. Предвид събитията през последните месеци, динамичните събития и текущото състояние на бюджета за строителство, смятаме, че е необходимо средствата за изграждането на обекта да бъдат актуализирани.

Наблягаме на обстоятелството, че ние, в качеството си на граждани на Пловдив и данъкоплатци, повдигаме въпрос за дофинансиране и равнопоставеност единствено защото ситуацията е динамична, а не поради очевадни злоупотреби и целенасочено отклоняване на средства, като се случва с бездънната яма на бул. "Източен“.

Не можем да скрием, че и проведената преди дни "спонтанна“ театрална постановка под надслов "Кой ще ни даде пари“, поредна серия, допълнително катализира нашата реакция. За кой ли път сме свидетели как за обект, който беше частично изграден, когато беше взето решение да бъдат отпуснати средства за изграждането на стадионите в Пловдив, се искат поредните милиони, които очевидно не се използват по предназначение.

За кой ли път сме свидетели как кметът удобно отсъства от града по времето на такива "спонтанни“ брожения, след които също така "спонтанно“ се появява спасител – ловец на електорат, който, непонятно в качество си на какъв, се разпорежда да бъдат отпуснати общински, наши средства, за да може грабежът на бул. "Източен“ да продължи, а него и отклоняването на средства.

Затова настояваме за лична среща с кмета на Пловдив. Ако г-н Здравко Димитров откаже или изпрати свой представител на тази среща, за нас това ще бъде просто потвърждение, че постановката в един пловдивски хотел е предварително режисирана, както и вероятната последвала реакция за осигуряване на средства. Така, както вече се случи безброй пъти
Още по темата: общо новини по темата: 211
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
14.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Станислав още от детската градина е изнасилвал фекала (мангал от шекера).Затова на жълтия пе*ал коментарите са на ниво забавачка
0
 
 
Все се надявам да прочета някой стойностен коментар,но уви ПРОСТОТИЯТА е навсякъде и голяма.
+2
 
 
АКО КМЕТЪ НЕ ДОЙДЕ НА СРЕЩАТА ПОКАНЕТЕ ХОРА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА...ТЕ ЩЕ ДОЙДАТ!!!
-2
 
 
ава апапи , кой ни брои нас за живи на джамията ? сядай те си на газа .200 човека не можем да саберем на мач исками като на жълтити . те са първия отбор на Пловдив ,ний сме в миманса, вика мойто Айше . саде локо и бай Крошарски
-2
 
 
Ку*ви, вас кой ви смята за живи? Благодарение на нас ви строят джамията, така че ви искам тихи и без да пискате. Въшкари!
-1
 
 
Ние сме уважавали градските противници,но кюстендилскоминдилските мигранти не.При нас се краде,при вас не.Времето ще покаже.На Свлащитето за една действаща трибуна колко са изразходвани,или жълтурите са ви виновни.Малцинства,вие сте субект,без обществена подкрепа.
+2
 
 
Нито лев повече за селските рекетъори от Доматево. Да се разберат с жълтура Зико и ПИМК кой крал кой ял…. Пловдив не понася 1912 нагли паразити.
+1
 
 
На Лаута ще стане най красивият и модерен стадион в България. На Гомнежа и 10 навеса да му сложат пак ще си остане най чупеният и грозен стадион строен през последните 30 години в света. Този грозен проект който го е измислил едно голямо БРАВО пасва идеално на индентичноста на индианците. Общежитието колкото и да го правиш си остава общежитие.
+2
 
 
Пак замириса на овце," канарити" са налазили темата явно.
-5
 
 
Очаквана неадекватна позиция от кюстендилските навелци, които живеят Ботев и феновете му да са зле, а не Локомотив да е добре. Гадната циганска сган от покрайнините на Пловдив (Гагарин, Столипиново, Шекера) не й пука, че трима глупаци (Димитров, Райчев и Филипов) си правят каквото искат и крадат от НАШИТЕ пари, на циганската сган й пука само КАШОНА в парк Лаута да е довършен. После се пишат за големи граждани и "истинските (п*тки) майни" и се оправдават с градския стадион. Ми нали тоя градски стадион пак щеше да се строи от същите крадци и измамници, ама там трябваше да се бута до основи и да се строи от нулата бе, миризливи кучета мърсни? Още преди 10 години Стоичков докара испански инвеститори тука, които направиха груба сметка от над 100 милиона лева за реконструкцията на стадион "Пловдив", сега ще са поне 150 милиона. Кой ще ни даде толкова пари и кой ще ги похарчи правилно без кражби??? Ние искаме да спрем безочливите лъжи и кражби от нашите пари за Колежа, а не да ни се дават повече пари бе олигофрени неграмотни! Тия тримата глупака строят стадион без КСС и без да знаят колко струва, защо не сезирате прокуратурата, както ние направихме няколко пъти??? Защо не питате Каскета и вашия бащица Боко какво се случва с тия безочливи кражби и лъжи, нали сте големи "граждани на Пловдив" и "данъкоплатци" ???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: