ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо разби Спортист във важен мач за оставане в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:57 / 23.03.2010Коментари (134)11340
Гара Дембеле вкарва за 1:0
Локомотив Пловдив записа важна победа над Спортист Своге - директен съперник в борбата за оставане в групата. "Смърфовете"  тотално надиграха гостите си и 3:0 бе най-малкото, с което Спортист се прибира в Своге. Головете вкараха Гара Дембеле, Здравко Лазаров и Йордан Тодоров.

В началото Локо опита да наложи играта си, като атакуваха често, но не особено успешно. Повечето атаки завършваха с неточни пасове. Постепенно обаче "смърфовете" изгладиха играта си и атаките ставаха все по-опасни. Няколко добри удара отправи Здравко Лазаров, но топката минаваше покрай гредите. Логичното обаче се случи в 36-ата минута, когато Гара Дембеле успя да открие резултата. Той остана на 5 метра от опразнената от вратаря на Своге врата и нямаше как да сгреши, вкарвайки за 1:0.

След този гол футболистите на Наджи Шенсой увеличиха още об
© Plovdiv24.bg
Здравко Лазаров е фаулиран за дузпата в края на първото полувреме
оротите и на два пъти бяха много близо до втори гол. Все пак това стана в 44-ата минута, когато Здравко Лазаров бе спънат в наказателното поле. Потърпевшият застана зад бялата точка и не сгреши за 2:0.

Второто полувреме започна равностойно, без някакви сериозни опасности пред двете врати. 10-ина минути след началото обаче Локо реши мача. Боян Илиев изведе добре Данчо Тодоров, който след серия финтове матира вратаря за крайното 3:0. До края играта се поуспокои. Най-близо до четвърти гол бе Рангел Абушев, който стреля с глава, но бившия "смърф" Людмил Николов спря топката на голлинията. Бижев пък имаше добра възможност да направи загубата на Спортист почетна, но Стоян Ставрев се намеси авторитетно.

С тази победа Локо Пловдив вече е на 6 точки пред Спортист и  почти сигурно ги оставя зад себе си в борбата за оставане в групата.
Още по темата: общо новини по темата: 6
25.03.2010
23.03.2010
22.03.2010
22.03.2010
22.03.2010
20.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
На завалиите които поставят класата на отбора ни под съмнение ще им кажа че "методите" им на преценка са методи от преди 1989-та! Само тогава класата на един отбор можеше да се определи предварително за цял сезон или шампионат! Такива отбори бяха цска,левски,ботев-пд а по-рано славия и академик сф! Тогава в продължение на 50 години партията определяше кой-какъв статут ще има в родното ни първенство! Казвам това на "специалистите" под мен които омаловажават добрата ни игра вчера!В днешния футбол всеки мач си е отделен по класа за себе си.Днес играеш добре и не побеждаваш утре играеш зле и имаш късмет и биеш. До момента отбора на Локомотив Пловдив изигра 5 мача в които определено показа класата в която някои се съмняват! Като си припомним всичките 5 мача можем да си дадем отговор на твърденията ми по-горе! Срещу цска,черноморец и черно море играхме много добре и на моменти изключително добре,само че през цялото време си личеше че единственото нещо което липсва на отбора е сработеност! Това все още си личи на моменти и е съвсем нормално като вземем в предвид краткото време за което се сформира този тим! После,в мача с берое изиграхме най-грозния си мач от началото но с много борба постигнахме най-важното а именно трите точки! ......Така че,тепърва ще има по-слаби и по-слини мачове както и загуби и победи! Естествено че това ще се дължи на фактите че играем срещу различни противници,с различен стил на игра а и самите двубои по отделно ще са с различен заряд! Да не забравяме и факта че вече мачовете са през 3 дни и това ще се отрази сериозно на всички! Че Локомотив вече е един от 3-4-те най-класни състава у нас си личи много ясно! Единственото което е в разрез с този факт е мястото което заема отбора в класирането! Напрежението от тази ситуация,също ще си оказва влияние но в крайна сметка си личи че този тим няма и не трябва да изпада защото е далеч по-силен от половината в първенството ни особено като единици в него! Успех на любимия Локомотив в битката за оцеляване и в предстоящия мач срещу мездра! ВСЕКИ КОЙТО Е СВОБОДЕН Е ДЛЪЖЕН ДА БЪДЕ НА МАЧА!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 24.03.2010 г.
+3
 
 
За всички изроди, които превръщат родината ни в кошмар - Затвор и забрава ! Орлиновци, Догановци, Лечковци, Батковци, Мърльо Стоиловци, Първановци, Иван Бюрековци, Томовци, Христоловци, Слави Трифоновци ...Да Освободим прекрасната ни страна от отвратителната държава !
+3
 
 
ОТ МА4 НА МА4 ИГРАТА НИ СТАВА ВСЕ ПО ДОБРА
+1
 
 
МИСЛИТЕ ЛИ,чЕ ПАПАГАЛИТЕ ЗАВИНАГИ щЕ ОСТАНАТ ВЪВ В ИЛИ Б ГРУПА-като марица,спартак,нафтекс и др.
+3
 
 
първо честита победа на локо! и разбира се напълно споделям коментара на леон72. не може до 30-тата минута да си създал поне пет чисти голови положения и да не вкараш нито едно!непростимо е когато си тръгнал да правиш класен отбор това да си го позволиш.няма ли го даксон средната линия боксува и няма кой да захранва нападението с къси и точни пасове.своге най малкото са критерия по който ще си правим изводите какъв е отбора, така че има много още какво да работи шейсон за да направи отбора кандидат за евротурнирите догодина.оставането в групата въобще не го мисля вече.и нещо положително - такива артисти в добрия смисъл на терена като като дембеле няма и в англия.тоя играч отсега струва колкото целия отбор на чорбата.успех и в следващите мачове за отбора.
на 24.03.2010 г.
+1
 
 
Тия Мездра ще ги убием от бой. Удряме им една 3ка и обратно на нивите при папгалите да копаят арпаджик.
-4
 
 
Не забравяйте,че днес Мездра на 90%взема мача.
+1
 
 
не се главозамайвате :) все пак с този състав , който имате , своге не са мерило!!! след мача с мездра имате два сериозни мача , в които ще проличи дали наистина сте класен отбор...желая ви успех !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: