ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентин Георгиев вместо Даксон в групата на Локо, кипърци свирят мача
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 22.03.2010Коментари (38)7245
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Наджи Шенсой направи само една промяна в състава си в сравнение с предишния двубой срещу Берое. В групата от 18 футболисти за мача срещу Спортист попадна защитникът Валентин Георгиев. Той зае мястото на Даксон Да Силва, който изтърпява наказание от един мач заради натрупани 5 жълти картона. Веднага след следобедната тренировка черно-белите се отправиха на режим в хотел "Беркут" в Брестник.

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача срещу Спортист:

Стоян Ставрев, Иван Църваришки, Георги Мечечиев, Бенжелюн Юнес, Кирил Котев, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Валентин Георгиев, Костадин Гаджалов, Евертон Джилио - Том, Йордан Тодоров, Боян Илиев, Николай Чипев, Красен Трифонов, Габор Ерош, Здравко Лазаров, Гара Дембеле и Рангел Абушев.

Двубоят срещу тима от Своге започва от 15 часа на Лаута и ще бъде ръководен от кипърска съдийска тройка. Наряд за главен съдия получи Стелиос Трифонос, а негови асистенти ще са Михаел Хаджиниколас и Йоанис Лука.

Още по темата: общо новини по темата: 6
25.03.2010
23.03.2010
23.03.2010
22.03.2010
22.03.2010
20.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чесно да ви кажа такъв отбор на Локомотив Пловдив не съм гледал от както ходя по мачове, а това са някъде към 25г. Такава игра, доближаваща се до европейските стандарти на футбола сигурно и други фенове не са гледали в последните години. На вратата един безпогрешен вратар - Ставрито, двойката ни централни защитници може би е най-класните в България, за Кирчо Котев няма какво повече да се каже- голям играч, за Бенджаюна -каква класа, какъв финес, как борави с топката, направо е наслада да го гледаш, а и голове вкарва. Мечето и Йошката възродени, все по-добри. В центъра Боян върши много, черна работа, Том раздава ювелирани пасове, Здравко невероятен, Данчо Тодоров един от новите любимци на агитката, не спира да тича и гони, това момче. А за Гара Дембеле каквото и да се каже ще бъде малко-НАЙ-ДОБРИЯ ЧУЖДЕНЕЦ ИГРАЛ ДОСЕГА В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Браво и на Шансой. Поклон и пред Коко Динев! Нека всички фенове идват редовно на нашите мачове и да се наслъждават на това представление което изнася отбора на Локомотив Пловдив. ПОВЯРВАЙТЕ МИ НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ. НЯМА ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ, ДА СЕ НАБЛЮДАВА ТАЗИ ГЛУТНИЦА В ЧЕРНО И БЯЛО!!!
0
 
 
Браво на Локото, все някой трябва да пази честа на града ни. Пожелавам ви места в челото а на Пловдив пожелавам дербито в най-скоро време.
+5
 
 
Тръгвам за стадиона! Тея смешници от Своге трябва да ги опаткаме с 4-5 гола разлика! САМО ЛОКО !!!!! А тоя циганин под мене rammstein-вагенщайн пише тъпотиите си тук щото за жълто-насрания му отбор няма вече и форуми....ТОЙ УМРЯ
+7
 
 
АЙДЕ ТРЪГВАЙТЕ КЪМ СТАДИОНА! ДНЕШНИЯТ МАЧ Е МНОГО ВАЖЕН! СЛЕД КАТО ДАДОХА СЛУЖЕБНА ПОБЕДА НА МЕЗДРА ТРЯБВА ДА РАЗЧИТАМЕ САМО НА СЕБЕ СИ!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+7
 
 
ПЛОВДИВ-този вечен град-РИЦАР ПАЗИ ГО КРИЛАТ-в чЕРНО-БЯЛО е облечен и на ВЕчНОСТ Е ОБРЕчЕН
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 22.03.2010 г.
+5
 
 
Там ще сме,който се уплаши от дъжда е п**ка!! :Д:Д
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: