ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Безпрецедентна атака от фенове на ЦСКА към Гриша Ганчев! Ще последва ли отговор?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 18.04.2022Коментари (1)2436
©
Фенове на ЦСКА-София от общо 23 фракции и групировки се подписаха под безпрецедентна декларация срещу собственика на клуба Гриша Ганчев. Привържениците в прав текст заявяват, че свалят доверието си от ръководството на клуба. Текстът бе публикуван в официалната страница на Трибуна Сектор Г.

Ето какво пишат "армейските" привърженици:

Армейци,

"Фен клуб Сектор Г" е организация, за която през годините интересите на ЦСКА и Северната трибуна са били с приоритет пред абсолютно всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със "Славия" - не сме нито слепи, нито глухи, за това дойде моментът да чуете и нашата позиция.

Ще започнем с далечната вече 2015 г. Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за светло бъдеще и безоблачни хоризонти. Всеки от вас помни сезонът във "В" група и това, което последва на финала с "Монтана". Неслучайно я нарекохме "Купата на нашите мечти"...

Няма да влизаме в детайли и подробности какво последва след това, защото няма да ни стигне нито времето, нито мястото. Ще кажем само, че оценяваме, че емблемата и активите на старото дружество бяха закупени от страна на ръководството. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб никога нямаше да бъдат там, където принадлежат - на ст. "Българска армия". И с това се изчерпва всичко позитивно, което можем да кажем.

Годините минаваха една след друга, а всеки един сезон, сякаш като дежа вю, започваше и завършваше по един и същи начин. Треньорите идваха и си отиваха по абсолютно идентичен тертип - Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, пак Любо Пенев, накрая и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла личност, свързана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи главни скаути, селекционери и гравитиращи около силните на деня субекти. И винаги след като бе свършила вече своята работа - да закрепи имиджово положението на ръководството след поредното уволнение и скандал. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията "треньор на ЦСКА" към днешна дата е тотално обезценена.

Какво да кажем за цялостния модел на управление? Или по-скоро тоталната липса на такъв? Отдел "Маркетинг" практически не същестува, а всеки един от вас знае какво усилие коства да си закупиш официален артикул на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел "Връзки с обществеността" и начинът, по който клубът неглижира комуникационните си канали със своя предполагаем най-голям актив - публиката, води до липса на обратна връзка и всякаква представа за актуалните настроения и тенденции сред червената общност. Таблото на Армията не работи защото...няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не искаме и да отваряме темата. На почти всички нива цари един повсеместен хаос.

Безспорен факт е, че това ръководство получи най-големия картбланш и кредит на доверие, които управленско тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на феновете. Но към днешна дата резултатите, които виждаме насреща, са отчайващи. И, моля ви, "заплатите се плащат навреме" е абсолютно нормален процес в отношенията между всеки един работодател и неговите подчинени, а не грандиозно постижение.

Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за титла е "големеене".

Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук натaтък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ!

oт Animals, Оffenders, МC, Оffice boys, Legion, Столична група, ГОРДИ, Butcher's Brothers, Червен Кюстендил, Boys Vidin, Дивизия Монтана, Youths Blagoevgrad, Разлог, Чирпанъ, UCSH Самоков, CSKA SOFIA UK, Trapeza Boys, Армейците от "Сектор В", Бригада Бургас, Перспектива, Армейци Търновград, CSKA SOFIA Old School
Още по темата: общо новини по темата: 338
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
27.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За кое ЦСКА пишат по-точно, че не става ясно? Онова от Ловеч или онова с цифрата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: