ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (12) | Вчера (19)
Сираков най-после коментира думите на Гриша Ганчев за "голия задник"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:42 / 29.05.2022Коментари (0)3826
© Нова тв
Мажоритарният собственик на Левски, Наско Сираков, отговори на Гриша Ганчев, както и опреверга твърденията, че ще посещава Васил Божков в Дубай. Той беше гост със съпругата си Илиана Раева в предаването "На фокус". 

Припомняме, че преди дни босът на ЦСКА отговори на слуховете, че “червените" са дали на Левски финала за Купата на България. Гриша Ганчев каза следното: "С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия з.....к ли?" 

Шефът на Левски обаче сподели, че не се е засегнал от изказването, призвайки, че Ганчев е сред най-влиятелните и богати хора у нас. Той не пропусна и да отрече твърденията, че ще ходи в Дубай, за да се среща с бившия собственик на Левски Васил Божков

"Гришата беше прав с изказването си. Истината е – никой в Левски не може да купи олигарх като Гриша Ганчев. Много трудно може да си представи някой, че мач Левски – ЦСКА може да бъде купен. Няма такъв мач в последните 40 години, гарантирам“, каза Наско Сираков.

"Никога не коментирам ЦСКА. Гледам собствената градина и ние имаме много за доизкусуряване. Сигурен съм обаче, че Левски ще е още по-силен догодина. Никога не съм казал, че ще ходя при Божков. С Илияна обичаме да ходим в Дубай на почивка. Всичко друго са спекулации“, добави още той.

"Аз разговарях с Божков преди два месеца на тема дългове и смятам, че е безсмислено да ходя до Дубай. Той каза, че няма да си иска парите, никога. Ние обаче искаме всичко да бъде отписано, тъй като в момента пред рекламодатели и спонсори всички тези неща тежат", призна Сираков.

Тази години се навършват 39 години откакто Раева и Сираков са семейство. Според Илиана в началото е било доста бурно, а според Наско през всички години е било много хубаво.

"Разделяли сме се за повече от месец заради лагери, но не и в другия смисъл. Когато беше футболист в "Левски" не пропусках мач, ако няма извинителна причина. Обичах да гледам Наско да бележи голове", разкри тя. Той обаче не гледа художествена гимнастика, защото смята, че е на карък.

По думите му купата за "Левски" е върнала вярата в клуба, а Илиана Раева разказа, че през главата й са минали трудните моменти на Наско Сираков, но и е изпитала удовлетворение, че всичко, през което са преминали, си е струвало.

Още по темата: общо новини по темата: 338
08.08.2022
30.05.2022
27.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
23.05.2022
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: