ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Два гола на Морини за 2:2 срещу Пирин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 05.12.2009Коментари (64)12384
© Bulphoto
С две попадения на италианската си звезда Емануеле Морини Ботев стигна до важна точка при символичното си домакинство на Пирин (Благоевград). Срещата се игра на стадиона в Кюстендил, заради наказанието на „канарчетата".

Пирин започна по-добре срещата и още в самото начало на двубоя организира няколко опасни атаки. Даниел Пеев бе най-активен в редиците на символичните гости. Така се стигна до 22-та минута, когато Именно Пеев организира опасна атака, намери добре Кондев, който реализира за 0:1.

„Жълто-черните" реагираха като ужилени и на свой ред заредиха опасни атаки към Макенджиев. Ален Карлет имаше възможност да отбележи, но вратаря на гостите със сетни усилия изби. Той обаче бе безпомощен в 26-та минута, когато Морини се измъкна зад защитата на Пирин и с лекота преодоля стража за 1:1.

След почивката отново гостите дръпнаха в резултата. В 55-та минута груба грешка в защитата на „канарчетата" позволи на Младенов да остане очи в очи с Лука Бриньоли и да го преодолее за 1:2.

Когато всички очакваха двубоят да приключи с поредна загуба за Ботев, на сцената отново излезе обичайният заподозрян Емануеле Морини. След центриране от пряк свободен удар италианският нападател бе най-съобразителен и изравни резултата в 80-та минута.

В самия край на двубоя Ботев можеше да стигне и до победата, но удар на Кочев без избит от голлинията.

Още по темата: общо новини по темата: 4
05.12.2009
05.12.2009
01.12.2009
30.11.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво на италианнските и на българските момчета, може да са всякакви но поне им прави чест че изиграха сезона подобаващо Ако мачовете със Своге и Пирин бяха на Колежа , ситуацията щеше да е друга а именно още 6 точки отгоре . нито един мач не загубиха срамно а играха с Славия , Литекс , Черноморец , 2 пъти с Локо София . Без никаква подготовка и скалъпени за 1 месец мисля че това е повече от добре Дано тия момчета останат и напролет . с една хубава зимна подготовка ще станат машини и няма да им е проблем изкарването на пълни 90 мин. на пълни обороти. Мнг хляб има в тия момчета , дано имат късмет а покрай тях и изтрадалото канарско сърце. имам един призив към всички които се считат и възприемат за канари и които носят истинския канараски дух в себе си -Нека до последно да не спрем да ги подкрепяме , нека не изпразваме стадиона никога , докато има надежда ние ще сме там и да подкрепяме любимия наш отбор < завинаги канарииии
0
 
 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ! САМО БОТЕВ !!!
0
 
 
Длъжни сме да благодарим на отбора и ръководството,за начина по който изиграха първенството.Един отбор съставен от два месеца,разкъсван от какви ли не проблеми,успя да съхрани някаква надежда за спасение,не само с точките но и с подобряващата им се постоянно игра .Нали виждате какво става при буферите..Повече от половината им отбор се направиха на контузени или си вадят картони в най важните им мачове.НАШИТЕ МОМЧЕТА ИГРАХА ДО КРАЯ И ние сме длъжни да им благодарим.Нека не забравяме,как съдийския фактор ни "помогна" да загубим мачовете с ЦСКА СЛАВИЯ ЛИТЕКС.Колко отбора тази година взеха точка от Локо сф.Напролет този отбор с няколко нови попълнения и солидна зимна подготовка,няма да има проблем с оставането.
0
 
 
И ква стана тя? От сички 15 отбора бихме само буферите. Ако стане сделката дано догодина повече. Един е Ботев Пловдив и той ни е в сърцата.
0
 
 
1.2 за мен 2.2 с литех , 2.2 в софия с локомотив , 0.1 с продажник вратар затова и го изгониха с славя , 1.0 в дербито , 2.2 гости на пирин , 2.2 гости с мезра според теб малко ли е това при това отвратително съдииство особено с славя , литех и локо софия, според мен ако има сделка през втория сезон няма кой да го бие този отбор с три класни попълнения
+2
 
 
Ботев до гроб.....Първи се родихме последни ще умрем ПЛОВДИВ пак ще мачка софия
0
 
 
сделка има по канал 3 борго потварди,само ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: