ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Грозданов: Ботев е загадка за нас, ще внимаваме много
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:28 / 05.12.2009Коментари (26)4680
© Plovdiv24.bg
В Пирин са серизоно разтревожени от мистерията, в която е обвит отборът на Ботев (Пд). Двата тима ще срещнат днес в Кюстендил, тъй като пловдивчани са лишени от домакинство.

- Тревожно е, че отборът на Ботев за разлика от всички останали в "А" група е по-неизвестен като футболисти. Въпреки че аз и моите колеги имахме възможност да го наблюдаваме немалко пъти, той си остава истинска загадка за нас. Качествата на чужденците, които играят там, все още не са избистрени. За това искам пълна концентрация от моите играчи - заяви треньорът на Пирин Стефан Грозданов


Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 4
05.12.2009
05.12.2009
01.12.2009
30.11.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Успех канари,успех момчета който не знаете за каква кауза играете,но давате всичко от себе си,защото виждате обичта на публиката. Успех и на Локомотив,който също е докаран до просещка тояга от псевдо президенка. Тези два клуба един ден ще се върнат на върха и ще покажат,че те са по стойностните от ЦСКА и Левски. Спомнете си в историята на футбола на България,коя контрола между два отбора е била с най много публика. Ей Густо майна Филибето,напред майни да покажем на селяка къде му е мястото,а то е ОБОРА
+2
 
 
За съжаление публиката на ЛОКОМОТИВ Пловдив е пълна със хора от селски произход и от следните гнусни области: пазарджик,стара загора,смолян,хасково,ямбол,сливен. Там ПРОСТОТИЯТА и омразата е в повече и сами себе си се мразят,ако не се изтъкнат или не покажат невежеството си. Какъв фен на ЛОКОМТИВ си,ако не си познаваш историята на отбора. Чувал СЕЛЯКА,че публиката на ЛОКОМОТИВ е магнетична,седнал веднъж до нея на 100метра и край аз съм ЛОКОМОТИВЕЦ,аз съм пловдивчанин,а жълтурите са селяните,а ние,Аз гражданин роден в Ситово. Не може родителите ти да спят до кравите,да ги лазят кърлежи,тоалетната да им е на двора и да пикае през ноща в мивката и да ми се нарече Пловдивчанин и ЛОКОМОТИВЕЦ. Не мога да се обидя на селянина който пише тук за нас жълтите и който се мисли за локомотивец,марш у вас в гората,да помагаш на баща си да събирате шишарки за да стоплиплите бойлера и да се окъпите с водата от дъжда,марш на село мръсни долни селянини,който всеки ден тровети градът ни.
+1
 
 
Нека покажем на какво сме способни и да им скрием шапките.Както казва Г-н Стефан Грозданов:...,,мистерията.....Ботев!!!''П.П. Успех МОЙ Ботев!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 05.12.2009 г.
+1
 
 
Успех канари!Жалко че днес имам неотложна работа,иначе пак щях да съм на стадиона да ви подкрепям.Дано бием,защото е много важно!САМО БОТЕВ-ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 05.12.2009 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: