ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще бъде "домакин" на Пирин в Кюстендил
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 01.12.2009Коментари (21)6872
© Plovdiv24.bg
С този мач "канарчетата" ще изтърпят наказанието, наложено за сблъсъците след края на Дербито с Локо
Двубоят от последния кръг на есенния полусезон в „А" група между отборите на Ботев и Пирин ще се играе на стадион „Осогово" в Кюстендил. Това решиха днес от Спортно-техническата комисия към БФС. Ситуацията е подобна на двубоя между Локо Пд и Славия, игран на стадиона на Славия, тъй като тази година благоевградчани домакинстват именно в Кюстендил. Предният мач от наказанието "канарчетата" изтърпяха на "Българска армия", но този вариант отпадна, тъй като от ЦСКА отказаха да предоставят терена в събота. Двубоят между "канарчетата" и "орлетата" е в събота, 5 декември, от 14:00 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 4
05.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
30.11.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ами Сельо даже е направил пачка, а не дал, щото е знаел на кой да заложи. Подобно може да развитието и в събота, щото ако Пирин решат да играят ботев няма никакъв шанс
0
 
 
Кви са тия глупости за 25 хиляди и прочие? Откъде у Селю 25 бона бе? Пирин игра тогава с дубала си щото имаше финален мач за купата.
0
 
 
и наистина ако искате догодина пълен стадион с говедата и победа не правете глупости момчета
0
 
 
и мача с пирин не е уговорен , миналата година пирин ни пусна мача зачтото , президента на пирин , много мрази коко динев и искаче да го прати в б група , врачтане на точки и такива глупости няма да има за мен мача е 1.1 и то реално изигран мач
0
 
 
и още нечто , ако италианците не са никаква заплаха за софия , нямаче да е такава яросна атаката към тях в медиите , нямаче да изпръчтат боби михаилов до пловдив за да разберат какви им са намеренията в италия има много милионери , и хора с пари , явно някои в софия го е дострачало да не им се развали рахата и медийната атака е голяма , може и медината атака да идва от ирен кръстева и това е много възможно , но в софия не искат силен ботев , предпочитат силен селски отбор литех
0
 
 
В събота и ли Неделя е мача?? Само това не разбрах? По програма трябва да е в Събота но се изписаха доста дати за този мач и не разбраг кога точно ще е??
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 01.12.2009 г.
+1
 
 
Няма значение къде ще играем.Имаме да връщаме 3 точки на Пирин от миналата година /Буферите смотани нали легнаха на Белата а Пирин ни даде 3 точки,така че резултата е ясен/.Дано да има сделка вече иначе лошо!Утре е последния поред срок за сделката.Но до кога ще е все така?Мамка му!Лъжи лъжи лъжи!Стига вече де!
на 01.12.2009 г.
0
 
 
В Кюстендил ще играем няма какво да се чудите,маите и да търсите отговорност от БФС-то.Всички възможни стадиони са заети или неизгодни: Славия-домакинстват/зает/- ,ЦСКА домакинстват/зает/-,Локо София домакинстват /зает/-, Миньор домакинстват /зает/-, или може би искате да играем в Самоков или на Гей-арена??? И аз исках да сме в Перник ама като не става не става. Кикииииии пи..ата да ти изсъхне!
0
 
 
момчета мислете зачто италианците изчакват за сделка , сега започна акция от правителството за събиране на задълженията на клубовете , ботев дължи 1 милион лева , в момента нито ботев , нито локо нито берое струват повече от едно име и само задължения , но едно име не може да струва 1 милион , така че може би през зимата чте се опитат да намерят спонсори , инвеститори , всеки който прави бизнес тръгва с идеята за печалба , от бг футбол печалба няма , единствено тези които играят в европа може да имат печалба , така че италианците чте си преценят възможностите и или чте купят отбора или не , за христолов е сигурно той е безгласна буква , но дори и да изпаднем в зоните , в пловдив има ботевисти богати и отбора чте се възроди , така че споко
0
 
 
От друга страна пък толкова зор да се изиграят мачовете, дано пък има сделка накрая, иначе язък за напрежението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: