ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Играч на Локо: След финала на 15 май приятелите ми ботевисти участваха във филма "Да изчезнеш за 30 секунди"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 31.01.2022Коментари (17)7690
Групата "The Magic of Plovdiv", съставена от привърженици на Локомотив, стартира инициатива, в която всяка седмица ще представя на своята страница във Фейсбук с кратки интервюта момчетата от втория отбор на Локомотив Пловдив, които участват през настоящия сезон в Трета лига - Югоизточна група. Днес е ред на Антон Коспартов.

- Трите ти имена?

- Антон Борисов Коспартов.

- Рождена дата?

- 01.09.2003.

- Роден град?

- Пловдив.

- Кой те заведе на първата ти тренировка и кой беше първият ти треньор?

- Моите родители ме заведоха на първата тренировка. Като повечето деца и аз не спирах да ритам топката навсякъде, където имах възможност, по паркове, вкъщи, затова родителите ми решиха нека това да е на стадиона. Започнах във Векта при Тодор Костов.

- Откога си в школата на Локомотив?

- От 2016 година. Първият ми треньор в Локомотив беше Милен Кунчев. Искам да изкажа благодарност към всеки един треньор, с който съм работил и към моите родители, които винаги са ме подкрепяли.

- Спомен от първият ти мач на Лаута?

- Първият ми мач като състезател с черно - бялата фланелка беше в една контролна среща. Успяхме да победим и записах асистенция. Като зрител съм от малък по стадионите и нямам спомен за първи мач, но има много мачове, които са ме накарали да се чувствам горд привърженик на Локомотив. Европейските победи, големите отбори, които дойдоха и се представихме отлично. Няма как да пропусна и финалите за Купата. Особено първата купа. Имам приятели, които подкрепят Ботев и си спомням колко надменно се държаха преди финала, дори имаха вече тениски, направени с купата, че била тяхна. След мача се шегувахме с тях, че след като видели колко бързо изпразнили сектора си, Холивуд решил да смени името на единия от филмите си на "Да изчезнеш за 30 секунди". Но всичко това е в рамките на приятелски шеги. Сегашният отбор на Локомотив пише история и ние младото поколение сме горди с тях.

- Любим футболен отбор и футболист?

- Локомотив Пловдив и Митко Илиев. Аз от малък съм закърмен с черно-бялата идея. За Митко каквото и да кажа, все ще е малко. Истинска наслада за окото е да го гледаш, не напразно и два пъти поред за 2019 и 2020 година стана Футболист №1 на България. Привърженик съм на Ливърпул и Кристиано Роналдо също. За Ливърпул мога да кажа, че пишем нова златна страница в историята ни, благодарение на Юрген Клоп и методите му на работа .

- Какво обичаш да правиш в свободното си време?

- Обичам да тренирам. Всяко едно свободно време гледам да прекарам в допълнителни тренировки. Един футболист не трябва да спира да тренира, ако желае да постигне мечтите си.

- Любима песен от агитката?

- "Радост и тъга". Обичам тази песен. Тя е с постоянно присъствие на нашите събирания и е в музикалната ми галерия.

- Пожелание към феновете на отбора?

- Да са живи и здрави и нека черно-бялата доминация продължава!
Още по темата: общо новини по темата: 180
18.07.2024
19.06.2024
28.05.2024
21.05.2024
16.05.2024
15.05.2024
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Няма такова густо, няма такова щастие.Да видиш жалките селянчета докарани от крайпловдивските села за по един кренвирш и шапчица с козирка как изчезнаха за 30 сек. НЯМА ТАКОВА ГУСТО НЯМА ТАКОВА ЩАСТИЕ.
0
 
 
Тва цигане колкото бой е ял от приятелите му ботевисти, толкова чекии не си е ударил още. Особено в У15 и У17, където унижението над циганските юноши беше станало рутина. Да каже как преди един мач в Коматево се чудеха дали да излизат изобщо, щото знаеха какъв секс ги чака от нашите юноши :))) Мачът свърши 4:0 ако не ме лъже паметта, но можеше и да е 14:0. Просто нашите юноши са от малки аристократи и не вадят на умряло куче нож.
-5
 
 
Петата и 6те бахура ще останат в съзнанието на всички пловдивчани за вечни времена, едни с хубави чувства, други с тъжни. Така както остана 7:3. Такъв е живота. Сигурно локомотивците сме го заслужили.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минимална преднина на Локо в дербито, ето всички шампионатни мачове досега
Фенклубът на Локо: В 19:00 ще залеем цял Пловдив! Всички като един! Всички в бяло!
Голям фен на Локо за изказването на Лилчо Арсов: Много ниско ниво, а възпитава деца
Димитър Илиев: Ботев изглеждат добре, на гребена на вълната са, но няма по-удобен момент да ги приземим
Фенове ще редят седалките на Спортклуб, ето как ще изглежда трибуната
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: