ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Още проблеми в Локо, Сингбо също отпада от сметките за Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 19.11.2009Коментари (9)4598
© Plovdiv24.bg
"Очаква ни тежък мач в Ловеч. Литекс е отбор с много добри футболисти, въпреки че не го афишират, амбициите им за първото място са ясни на всички", това каза временният старши-треньор на Локо Стефан Генов преди шампионатния двубой в Ловеч с Литекс, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Надявах се кадровите ни проблеми да намалеят до мача, но напротив - увеличават се. Пак ще разчитам на всички здрави футболисти от първия състав и ще пълня групата с юноши. Няма да рискувам и с никой футболист, който не е напълно готов за игра", каза още Генов.

Единственият, който се е възстановил от травма е Георги Мечечиев. Той почиваше след комоцио, получено в дербито с Ботев. Вместо него обаче травма получи Фелисиен Сингбо. Той напусна по-рано днешната тренировка с оплаквания в бедрения мускул. Юношата Георги Бъчваров също е с оплаквания. Капитанът Димитър Илиев до последно ще е под въпрос, като неговото участие ще се решава на последната петъчна тренировка. Локомотив Пловдив гостува на Литекс в събота от 19:00 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 7
21.11.2009
21.11.2009
20.11.2009
17.11.2009
17.11.2009
16.11.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
в крайна сметка който не иска да играе - да си стои в къщи и да не се разчита на него. Прав е Ванко - на който му стиска да скача и да се бори. Поне да е ясно кои са мъжете. пък който си търси друг отбор да му благодарим за участието и да го забравим.
-1
 
 
БУФЕРИТЕ ЩЕ ОТНЕСАТ ЕДНА ЧЕСТИТКА ОТ 5 ПАРЦАЛА!С ГАЛКА НА БАСЕЙН ОЛЕ!АХАХХАХАХА
0
 
 
Гледали ли сте филма "Дежа вю"? По-умните ще ме разберат.....успех с потъването...и още нещо! "Който се смее последен,най-добре се смее"!
0
 
 
Какви бойкоти пак ве, майна?!Какви контузии?! Кой и защо отписва без бой мача с Латексите в Ловеч?!Пирин как ги биха в Ловеч?!Да не би да са по-стойностен отбор от Локомотив?!Абе, как може другите да скачат като мъже и да играят от сърце, а само нашите не могат?!Да не би да сме единствения клуб в "А" гр. където заплатите и премиите се забавят?! В ЦСКА и Лефски нямат ли по няколко неизплатени премии и заплати на футболистите си, дето взимат 4 пъти повече от нашите в Локомотив?!Другите отбори в "А" гр. да не би да са в по-цветущо финансово положение?!Как така другите могат да се борят, а нашите при най-малката трудност започват да вият като мастии?! Кажете кой от тези отбори, които не могат да се похвалят с традициите и историята на Локомотив би отписал мач срещу Литекс в Ловеч - Монтана, Спортист, Сливен или Локо Мздр.?!И там също има неизплатени заплати и премии, но хората там играят, нали? И не сте ги чували да не искат да играят по една, или друга причина?!Само нашите манекенчета показват лиги и извиват китки!Като има нещо да дойдат и да ни го кажат в очите!Да постъпят като мъже, а не да се държат като жени с леко поведение!Нека дойдат при нас - феновете и ни кажат, че не искат да играят щото имат забавени заплати или премии, пък ние знаем какво да направим!Като вземем една по-дебела гьостерица много бързо ще им излекуваме "контузиите", и ще им минат всякакви болежки!Смеехме се на жълтите, че искаха да стрижат футболистите си, а нашите мърлячи, които обличат черно-бялата фланлка с емблемата на Локомотив, какво заслужават според вас?!Ако искате можем да започнем и да им подмиваме дупетата на нашите, щото ги мързи да си избършат гъзовете?!
0
 
 
няма какво да се сърдим на бразилците - момчетата са дошли да печелят пари и макар че са обзети от черно бялата религия трябва да мислят и за семействата си. Важно е ние да подкрепяме отбора си. Затова сме фенове, защото сме завинаги от отбора си. В събота нека покажем мощна подкрепа но без глупости, защото онези селяни само чакат някой повод за да почнат да млатят наред с палките
0
 
 
и всички да са здрави, мача с литекс е отписан. по - добре да се концентрират върху двата мача със софийските отбори. В каварна също да пращат юношите да се обиграват, че не се знае на кой ще разчитаме за в бъдеще
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: