ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (28)
ПФК Ботев към Локо: Искаме над 1000 наши фенове на дербито!
Автор: Стойчо Генов 13:46 / 16.09.2021Коментари (67)7893
© Plovdiv24.bg
ПФК Ботев (Пловдив) изпрати писмо до Локомотив (Пловдив) във връзка с предстоящото градско дерби. Двубоят от 9-ия кръг на Първа лига е на 25 септември (събота) от 16,15 часа на стадиона в квартал "Лаута".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съдържанието на писмото:

ПИСМО от ПФК БОТЕВ АД

Във връзка с предстоящото Дерби на Пловдив между отборите на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) от 9-ия кръг на Първа лига се обръщаме към Вас с въпрос относно бройката билети, които ще бъдат отпуснати на феновете на Ботев (Пловдив).

Осъзнаваме тежките времена на COVID-19, в които живеем и нуждата от спазване на противоепидемични мерки. В същото време, футболът е за феновете и е необходимо да се намери най-доброто решение, за да може привържениците на двата тима да се насладят на Дербито и да подкрепят своите любими отбори.

Решението за броя билети зависи изцяло от отбора на Локомотив (Пловдив) и в случая противоепидемичните мерки няма как да бъдат оправдание за нисък брой билети за феновете на Ботев (Пловдив).

Най-добрият пример за това, че решението зависи изцяло от Локомотив (Пловдив), е изиграният мач от 7-ия кръг на Първа лига между отборите на Локомотив (Пловдив) и Левски (София).

В посочения мач, при действащите и в момента противоепидемични мерки, в сектора на гостуващия отбор имаше над 1000 фенове. Ние смятаме за нормално решение, в името на феърплея, същият брой фенове да бъде допуснат в сектора за гости и на Дербито на Пловдив.

Всякакво друго решение и ощетяване на нашия отбор и нашата публика би означавало, че гостуващите отбори не са поставени при равни условия на стадион "Локомотив“.

Надяваме се на коректно отношение в името на Дербито на Пловдив и мачът да бъде решен на зеления терен. Нека феновете се насладят на дербито, а по-добрият отбор на терена да победи и да зарадва своите привърженици.

Информираме Ви, че кореспонденцията ще бъде публична и писмото ще бъде публикувано в нашите официални информационни канали.

С уважение,

Даниел Серехидо - изпълнителен директор на ПФК Ботев АД
Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
08.03.2022
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
От ръководството на ботев са прави - трчбва да има равнопоставеност, но трябва да има и реципрочност. На тези отбори, които ни осигурчват повече билети, и ние трябва да отпускаме повече и обратното. Феърплей ли е на Коматево да пускат по 100 човека гости в онази миризлива клетка?
+2
 
 
Драги буферчета основата на тезите ви куца и вие го знаете много добре, но не ви изнася да го признаете... Искам само да си спомените за бройката отдадени ви билети, когато мачът беше в Бургас. Тогава не само не ги запълнихте, това се повтори и в София за мача на "живота" ви... Или всички села и паланки около Пловдив са три пъти с повече хора...
-1
 
 
Поредното лицемерие в жълто. Само си представям, ако нещата бяха разменени и те трябваше да решават колко публика да пуснат, как щяха да четат точка по точка всякакви правилници. Според мен, трябва да пуснем тези хиляда, които искат, защото ще е много забавно когато се изнесат за секунди след загубата, но имайки в предвид какво биха направили те: В момента капацитета е около 6 000. Гостуваща публика - 600, 1/3 заради мерките - 200 билета, а те да си пускат публичните кореспонденции. При нас всичко е по правилата.
-3
 
 
300-350 бозави жълтурци,има мерки 30 процента от капацитета обадете се на РЗИ!!!
0
 
 
Кривите глави си мислят, че светът се върти около тях. Все нещо искат на аванта, все някой за нещо им е длъжен.Абе другари селяни, ви не разбрахте ли че комунизмът си отиде пред 32 години??!!
0
 
 
Докога ще се съобразяваме с столипиновските ибрикчии?Ние сме Ботев отбора на Пловдив, гордостта на Тракия и те трябва да се съобразяват с нас!!!Със сигурност ще бъдем над хиляда на Лайнута.
-1
 
 
Жълти главочи, за какво се напъвате след петата и 6-0? Майче само на вас ви пука за това дерби? 30% е позволената посещаемост. От тези 30 % 10 са за вас. Значи 180 билета! И не говорете глупости , за страх и тем подобни тъпотии. След петата и 6-0 нищо не е същото вече! Поне за нас не е същата, дори ако паднем!
0
 
 
АБЕ УЛТРАС ВАПРЕКИ ЦХЕ ЗАГУБИКСМЕ ФИНАЛА ВИДЫАКСМЕ КОЛКО ФЕНОВЕ БЫХТЕ И ЗАПОМНИ ПЛОВДИВ Е ЙАЛТО ЦХЕРЕН!
+2
 
 
Стоян канара каза,че повече от 100 билета няма нужда тъй като стрямските бекове нямали винетки и не могат да довадят до града ва а за омнибуса нямат кинти за билети.
-2
 
 
Мишките няма да ни дадат 1000 билета, ясно е, страх ги е. Просто ние ще влезнем толкова, че и повече. Пловдив е само наш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Манол Георгиев: Изпуснахме уникален шанс да бием Спартак, те изравниха след карамбол
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: