ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: 1000% дузпа! 28 000 камери и съдията не гледа ситуацията! Защо?
Автор: Стойчо Генов 09:14 / 13.09.2021Коментари (13)6522
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази недоволството си от съдийството на Никола Попов в дербито срещу Левски, завършило 2:2 на "Лаута". Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година имаше претенции за две неотсъдени дузпи в полза на черно-белите, като едната ситуация дори не беше разглеждана от ВАР.

Ето какво заяви лидерът на Локомотив след края на двубоя:

Малко късмет не ни достигна. В последната минута имахме греда. Ако говорим за футбол мисля, че бяхме по-добрият отбор. Създавахме повече положения, бяхме по-опасни. С едно положение през първото полувреме ни вкараха.

Мисля обаче, че много голяма роля изигра и съдийството на г-н Попов. Ако той не е видял, другото момче горе, което мисля, че преди два дни цяла България за него говори как свири Пирин – Локо София, аз също гледах репортажи съм леко… не мога да си обясня да си свирил такъв мач и след два дни да дойдеш…

1000% дузпа. Гледахме го няколко пъти. Има 28 000 камери от който се вижда, че има съприкосновение и всеки един съдия ще свири дузпа.

Защо не се гледа? Шест ситуации има за дузпа не се гледат, и в 95-ата минута го викат да гледа ситуация за жълт картон. Ако ми обясните за какво е този ВАР при положение от всички камери се вижда, че има явно съприкосновение, че кракът на нашия нападател променя траекторията си и т.н., защо не се свири тази дузпа?

Преди два кръга този същия съдия, абсолютно 1000% дузпа, никой нищо не каза срещу Пепи Витанов. Пак се вижда от седем камери, че има съприкосновение и има дузпа, пак не се разглежда. В 80 и някоя минута при 2:2 с две ръце ме свалят… преди два дни видяхме на Петър Занев каква дузпа свири за в пъти по-малко съприкосновение.. Сега не се гледа, не се сигнализира. Искам да попитам за какво е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство?

Гледайте цялото изказване на Димитър Илиев в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не трябва да се допуска ВАР да се побългари и да се ползва като инстремунт за манипулиране на резултата от мача! Когато се ползва ВАР не според регламента, се размива отговорността на главния съдия. При първия гол на Левски, безспорно чист, гледаха четири минути дали има нарушение, използваха ВАР за евентуален жълт картон, което не е предвидено. Дали са сигнализирали главния съдия при двете съмнителни положения за дузпа няма да узнаем!
+2
 
 
само грубости , фалове , спъвахме нищо не играхме . тва недоразумение Тунчав го махайте веднага .резил на последно място сме
-2
 
 
Мите благодарим ти за гола, за страхотния мач на теб и целия отбор. Скоро ще има и победа, скоро няма кой да ни победи.
0
 
 
Ревльо... Играете като балерини, падате при докосване като посечени... Вижда ви, че постоянно симулирате за фалове и затова няма да ви свири такава дузпа като на онова момченце, дето не знае колко уши има на главата. Като си гледал ситуацията, видя ли Биската как се хвърля, все едно се блъска с товарния влак, а не от едно леко, потърсено от него, съприкосновение. И да, в друг мач сигурно щеше да има дузпа, ако преди това нямаше толкова симулации, включително и твои.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: