ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Късметът пак избяга от Локо, вицешампионите останаха последни в класирането
Автор: Стойчо Генов 22:57 / 12.09.2021Коментари (25)7982
Локомотив Пловдив не успя да сложи край на неприятната си серия без шампионатна победа през настоящия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вицешампионите завършиха 2:2 срещу Левски в двубой от 7-ия кръг, който се игра на стадиона в "Лаута".

Георги Минчев (73) и Димитър Илиев (80) вкараха за пловдивчани, а Борислав Цонев (37) и Георги Миланов (76) бяха точни за гостите.

Така възпитаниците на треньора Александър Тунчев останаха с актив от 3 точки и вече са на последно място във временното класиране.

В същото време Локомотив остана непобеден от Левски вече в 9-ти пореден мач на "Лаута" от първенството на Първа лига (4 победи и 5 равенства)

Черно-белите първи стигнаха до голова ситуация в сблъсъка срещу сините. Умарбаев центрира от корнер на близка греда, където Олексей Биков засече с глава, но Николай Михайлов изби. След това Бирсент Карагарен преодоля Андриан Краев, при което бранителят посегна с крак и го събори в наказателното поле. Ситуацията бе разгледана от ВАР, но съдията Никола Попов не пожела да отсъди дузпа.

Малко след това Бирсент Карагарен нахлу отдясно в пеналта и отправи диагонален шут, който отново бе спасен от вратаря на Левски.

В 24-ата минута дойде първото положение за гостите. Борислав Цонев центрира от фаул в наказателното поле, където Гьоко Зайков засече с глава. Илко Пиргов изби с една ръка, а топката удари и напречната греда.

Така се стигна до 37-ата минута, когато Левски откри резултата. Георги Миланов центрира в наказателното поле към Здравко Димитров, който от трудна позиция засече с глава. Илко Пиргов спаси, но за негов лош късмет топката отиде към Борислав Цонев. Той протегна крак и с шпагат през краката на Бирсент Карагарен я вкара в мрежата. Домакините искаха фаул, но отново след разглеждане с ВАР претенциите им не бяха уважени и Никола Попов зачете гола - 0:1.

Малко след началото на второто полувреме след центриране от корнер Милош Петрович се извиси и стреля с глава. За пореден път Николай Михайлов показа стабилност и остави мрежата си "суха".

В 73-ата минута Локомотив изравни резултата. След дълго подаване наляво Йосип Томашевич от воле с левия крак центрира към малкия пеналт. Топката стигна до Бирсент Карагарен, който от много малък ъгъл прехвърли Михайлов и я насочи към вратата. Точно пред голлинията Георги Минчев я засече за 1:1.

Само три минути по-късно обаче Левски отново излезе напред в резултата. Георги Миланов си поведе топката пред дъгата и с шут с левия крак изненада Илко Пиргов за 1:2.

В 80-ата минута черно-белите за втори път се върнаха в мача. Отново влезлият на смяна Йосип Томашевич асистира с хубав пас отляво. Този път той подаде към Димитър Илиев, който овладя перфектно и шутира с левия крак покрай вратаря за 2:2.

Минута преди края на редовното време късметът избяга от Локомотив, след като удар по земя на Петър Витанов срещна гредата, а при добавката Емил Янчев шутира в аут. 

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Милош Петрович (89- Мартин Паскалев), Артур Крачун, Олексий Биков, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (83- Емил Янчев), Конър Руан (64- Йосип Томашевич), Бирсент Карагарен, Лукас Салинас (89- Айвън Ангелов), Димитър Илиев, Венсан Марсел (64- Георги Минчев).

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Последно място ужас... нещата за кюстендилския гранд май вървят към Б група
-2
 
 
Индианците, пак изпушиха, много ги заболя, че не паднахме.Гранда полека лека се сработва, скоро няма да има кой да ни спре. Кривите глави да стягат задниците, че пак ще има пета и 6 бахура
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.09.2021 г.
+2
 
 
Гледам класирането - Локо последни - с 3 точки от 6 мача? По половин точка на мач! Еваларка на Тунчев! Абе бай Ристьо - изгони го тоя некадърник! Или си бий шута - тия не те заслужават. Отивай на заслужена почивка в полите на Рила.:)
+3
 
 
Цигани, на нас ще ни дадете ли толкова билети ИЛИ ПАК ЩЕ ВИ Е СТРАХ ДА СТЕ ГОСТИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ СТАДИОН??? Въпросът е риторичен!
-1
 
 
Всичко ще си дойде пак на мястото.Иска се малко време.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 13.09.2021 г.
+3
 
 
фенчетата на Локуту толкова наведени на рогатите, чак се прегръщаха на пистата, а уж слезнаха да се бият. няма драма,има тото между два фалирали отбора , оговорен мач малката перука скандален, при гола на Миланов вратарчето само гледаше
на 13.09.2021 г.
-2
 
 
Жалко,че не спечелихме,гредата да беше влезнала и свършваха. Треньорския щаб,ако някой чете тук,Митко Илиев като център нападател му губим 80% от възможностите. Освен че го изморяваме да ги покрива,няма е красотата,изненадата да се разиграе атаката и изненадата.60 минути ги изтървахме ей така. Нищо,отбора ни има класа и ще наваксаме.Само Локо и само напред и нагоре!
-1
 
 
Искам първата ни победа да е срещу жълтите отличници! Отборът ни не е никак лош. Само веднъж да ни потръгне!? Задължително трябва да вземем нападатели!
-2
 
 
Определено дузпа нямаше, но ако беше в другото наказателно поле, щеше да се даде на 100%.Дори и ВАР нямаше да я разгледа. За съжаление така е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: