ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианските "канарчета" амбицирани за първа победа в шампионата днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 26.09.2009Коментари (49)11268
© Plovdiv24.bg
Ботев излиза днес срещу Славия в първи мач от много време, в който ще може да разчита на подкрепа от публиката. Феновете на "канарчетата" се заканиха да напълнят стадион "Христо Ботев", за да покажат подкрепата си към новите италиански собственици. На мача дори се очаква да пристигне бъдещия президент Марко Орнела.

В двубоя отново ще излезнат куп италианци, като със сигурност те отново ще са повече от българите. Най-вероятно на врата ще бъде Венцислав Велинов, а напред може да играят Васил Кочев и новоподписалия Иван Караманов. Капитанът Васил Василев е наказан след червен картон миналия кръг срещу Литекс, а треньорът Енрико Пичоне не успя да назове кой ще бъде капитан преди 2 дни. Освен Караманов, вчера с Ботев подписа и уругваецът Себастиян Флорес, който доскоро игра в Черно Море. След доброто представяне срещу Литекс, където "канарчетата" можеха да отмъкнат хикс в Ловеч, сега всички в Ботев са амбицирани за още по-добра игра и победа.

Срещата между Ботев и Славия започва в 17 часа. Билетите ще бъдат по 2 лева, а за деца до 16 години и жени входът е безплатен. Главен съдия е Антон Генов.
Още по темата: общо новини по темата: 5
28.09.2009
26.09.2009
26.09.2009
24.09.2009
23.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Аиде и аз отивам на стадиона да ви гледам резила. Взел съм си по високи ботуши да не газа много в лаи..та, щот там друго няма.
0
 
 
А някой знае ли дали тези правила за влизане на стадиона с билет 2 лв. и безплатно за жени и деца ще се запазят и за следващите домакинства,или е само за мача със Славия?
0
 
 
Никъде не е казано че договора е подписан... Всеки знае че до тогава нищо не е сигурно... все пак това е Митю. Но както и предните пъти - ако работата се разтури - веднага ще се разбере. И всичко ще започне от начало...
+1
 
 
ауее те маи4и не пускат под 16 бес придружитеел ..
0
 
 
When you walk through a storm Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of the storm Is a golden sky And the sweet silver song of a lark Walk on through the wind Walk on through the rain Though your dreams be tossed and blown Walk on walk on with hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone Walk on walk on with hope in your heart And you'll never walk alone
+1
 
 
Колко е жалко да си черно бял мангал... Ай канариииии
0
 
 
ЩЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ВНЕСЕМ ЛЕНТИ? ЕДНО ВРЕМЕ ГИ ХВЪРЛЯХМЕ НА ПЪРВИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ И СТАВАШЕ НЕВЕРОЯТНА ФИЕСТА... ВСИЧКО СТАВАШЕ В ЛЕНТИ, А СЛЕД КАТО СЕ ЗПАЛЯТ ДИМКИТЕ И ФАКЛИТЕ - ВИНАГИ СПИРАХА МАЧА ЗА 10-ИНА МИНУТИ...
+1
 
 
За съжаление няма да имам възможност да бъда на стадиона,но си пожелавам да се получи един красив мач.Искам да пожелая на новите собственици и мениджъри да изградят отбор който с достонство да носи името Ботев,защото Ботев е не просто футболен отбор,а много повече!
0
 
 
за над 16 амиго, навършиш ли ги 2 лева, айде стегни се ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Керкез и Белчев залагат на най-доброто, съставите на Ботев и ЦСКА-София
С мощна заря посрещнаха футболистите на Ботев, монтираха ново табло на една от трибуните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: