ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от Славия с 0:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 26.09.2009Коментари (81)18381
Ботев продължава да е без спечелена точка от началото на шампионата. В среща, завършила преди броени минути на стадион "Христо Ботев", "жълто-черните" загубиха с минималното 0:1 от Славия. Двата отбора изиграха нервен и равностоен двубой, а непростима грешка на вратаря Венцислав Велинов в началото на двубоя подари победата на "белите".

Срещата започна двуостро, а публиката на Ботев се завърна на трибуните и изпълни сектора на агитката. Очакващите нова италианска ера в отбора си "жълто-черни" фенове подкрепяха отбора през всичките 90 минути, но техните любимци не можаха да ги зарадват, дори с частичен успех.

Резултатът бе открит още в 4-та минута. Велинов отигра нескопосано, подари топката на Тодор Колев, който необезпокояван направи 0:1.

Освен ранното попадение, още един неприятен факт тревожеше трибуните в началните минути. Техните любимци, в чийто състав личаха имената на 8 италианци, излязоха със старите си, вече антични екипи за игра, въпреки обещанията, че днес ще играят с Mass, а от следващата седмица с по-реномираната Onze.

Все пак надеждата на феновете, че промяната е факт и това са временни неуредици им помогна да подкрепят безрезервно отбора си.

Преди попадението за Славия, новоизлюпеният капитан Иван Караманов остана очи в очи с вратаря на "белите", но не успя да реализира.

До края на полувремето "канарчетата" имаха редица възможности за гол, удариха и греда, но не успяха да върнат попадението.

След почивката отново "жълто-черните" започнаха изключително нахъсано и заредиха атаки, но ялови. Италианските футболисти в Ботев, или поне по-голямата част от тях, показаха, че имат доста футболни аргументи, но като цяло на Ботев му липсва сработка като отбор.

Въпреки натиска и подкрепата от трибуните, Славия успя да устиска победата, разбира се не без любезното съдействия на обичайния заподозрян Антон Генов, който в няколко ключови ситуации подпря гостите.

Съставът на Ботев: Велинов, Тинази, Караманов(к), Д'Ардженио, Сириняно, Дзанолети, Брици, Флорес, Морини, Карлет, Сталев (Григоров, Благоев, Витанов)

Още по темата: общо новини по темата: 5
28.09.2009
26.09.2009
26.09.2009
24.09.2009
23.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 28.09.2009 г.
0
 
 
Нагоре вика към шампионската титла ахахахаххахахахахахахахха нимога ахахахахахха смешници :Д
+2
 
 
ЦИГАНИТЕ ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ ИМАТ ТРИБУНА ЗА 4000 ЗРИТЕЛИ,И КАТО ВЗЕМАТ ДА ПИШАТ,ЧЕ БИЛИ 10 000 НАПРАВО СЕ ХВАЩАМ ЗА КОРЕМА.НЯМА ТАКЪВ СМЯХ!
+1
 
 
свободен ботев имаме!!!!!празника запо4ва.....,а на тези които ни мразят-под нас да лазят!вивааааа канариииии
на 26.09.2009 г.
+1
 
 
в Пловдив е 23.31....Тук е 17:31....Добре,ЧЕ налапаха ГОЛАТА ТОЯГА....ИНАЧЕ щяха да осерат ГРАДА....!!!!
на 26.09.2009 г.
-1
 
 
...За МЪРТВИТЕ-ДОБРО или НИЩО..!!!Тази ВЕЧЕР в Пловдив ще е СПОКОЙНО..!!!СЕЛЦИТЕ си отидоха на СЕЛО....!!
на 26.09.2009 г.
+1
 
 
ИЗГУБИХТЕ СЕ,КАТО МАСЛИНИТЕ,ЕДНО ВРЕМЕ.....ПО времето на КОМУНИЗМА,НЯМАШЕ маслини,сега вас ви НЯМА....!!!!...Es una trampa....Не си мислете,Че,като събрахте италянски селяни,ставате нещо....Същите ПОМИЯРИ СТЕ...!!!!!...Чака ви КЪНЧЕВА ПЛЯНА....
0
 
 
Смях имаше срещу Мездра, на теб смешно ли ти беше?
0
 
 
играят момчетата,като за първи мач не е толкова зле,за публиката няма да говоря-нещо уникално,за страничния сидия-или е взел някои лев или е кривоглед,а на буферите също да им кажа че те толкова публика сибират за 3-4 мача-смешни цигани
-1
 
 
Ей тоя мангал larioja е уникално прост. Наказал те е теб Господ че те е създал в Шикера и те е обрекал да си за винаги просто вагонче. Черно-бял мангал педал!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: