ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Гонзо: Базата на Ботев не отговаря на стандартите за пловдивското дерби
Автор: Стойчо Генов 18:55 / 12.02.2020Коментари (26)6950
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив Георги Иванов - Гонзо говори преди предстоящото дерби на Пловдив, което ще се играе в неделя от 14:30 на базата на "канарчетата" в Коматево.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че като футболист на Локомотив Гонзо е вкарвал гол на Ботев в градското дерби. Това става през сезон 1996/1997 година при успеха на черно-белите с 2:0 на Лаута. Любопитен факт е, че през същия сезон Локо печели и дербито на стадион "Христо Ботев" с 1:0.

"Смятам, че се готвим добре. В този мач, който влезе по-мотивиран и по-спокоен, ще победи. Нашата цел е да играем добър футбол и ако можем да спечелим", сподели Гонзо пред Дарик радио.

"Ще имаме подкрепа, но вече за кой ли път споменаваме, че тази база, която Ботев има, не отговаря за стандартите на това дерби. 400 билета са малко и повече да имаше, щяхме да ги продадем", каза директорът на Локо.

"Подготовката в Турция бе отлична, смятам че свършихме добра работа. Оттук нататък трябва да видим как новите футболисти ще се адаптират към отбора, към стила и начина на работа на треньора. Това ще бъде ключовото в предстоящите мачове. Ще има още нови футболисти. Подписали сме с тях още по време на подготовката. Изчакваме жълтите им карти, за да бъдат регистрирани в БФС", призна Георги Иванов.

"Всеки един футболист трябва да се докаже. Щом сме подписали договор с него, значи сме видели качествата му, но той трябва да се докаже", сподели Гонзо по повод заместника на Стивън Езе, който подписа с Локо.

"Има още време до мача треньорът ще прецени кой е в най-добра форма, за да започне като титуляр. Надявам се да уцелим правилната формула. Когато става въпрос за дерби, не може да се говори за такива неща. И двата отбора ще бъдат максимално мотивирани. Не е моя работа да коментирам Ботев. Смятам, че ако играем, както можем, ще победим", каза Гонзо по повод контузията на звездата на Ботев Тодор Неделев и продажбата на Кристиан Димитров в Хърватия.

"Не трябва да забравяме, че трима основни футболисти си тръгнаха от Локомотив. Очакваме новите футболисти бързо да се адаптират. Надявам се да изглеждаме по-добре или поне да задържим нивото от есента. Нямам идея кога се връща Христо Крушарски, но при всички положения ще гледа мача", каза бившият голмайстор.

"Купата е най-прекият път до Европа. Срещаме отбор от Втора лига, но там са събрани много футболисти, които са играли в елита, ще бъде труден мач, но съм убеден, че Локо ще победи", каза още спортният директор на "смърфовете".

"Целите постоянно се променят, първо целта беше да влезем в шестицата, сега да сме в тройката и да вземем Купата. Не сме се отказали от нищо, но предстои много работа, голяма мотивация и себераздаване от футболистите.

Проблеми нямаме. Нещата в клуба в момента са изрядни", завърши Георги Иванов.
Още по темата: общо новини по темата: 90
21.02.2020
18.02.2020
18.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ххахаах абе ей, завърши първо средно образование, после седни да коментираш стандарти, циганин!
+2
 
 
На крив Гонзо, стадионът му пречи! Чакай да ви бием, пък тогава се оправдавай, недей предварително.
на 13.02.2020 г.
+2
 
 
И твойта диплома май е фалшива ,другарю ИНДЖИНЕР
-1
 
 
Всъщност Гонзо налива вода в мелницата на неградските с това изказване, трябва им стадион или стадиони или стадион Пловдив. Обаче такива тъпи парчета като Нако не могат да стоплят.
-2
 
 
За никъв Уй не става Газата Куматюу..
+2
 
 
Говньо, никой не ти е искал мнението. Ние знаем, че базата не е подходяща за мачове, още повече за дербита, но за момента това е положението. И ние искаме да сме 20 000, и мангалите искат 2 000 в гостуващия, но няма как. И на джамията ви не е много приятно, така че без излишни коментари.
+1
 
 
Нека тогава това дерби се играе на стадиона в парк Лаута. И без това стадиона е общински. Само, че ние сме домакини и ще ползваме целия стадион, а феновете на локото да са в клетката и нека получат 1200 билета. Така ще се съберат повече хора. Та нали футбола е за хората?
на 12.02.2020 г.
+3
 
 
Прав си Гондзе и точно за това ще ни строят нов стадион.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.02.2020 г.
+1
 
 
Грозньо, скрий се - толкова пари хвърли по женки, че направи за резил жена си и децата си. Остави ги и без пари! А сега обикаляш клубовете като гладно куче - за една заплатка. Точно ти не можеш да даваш съвети за нищо! Псуваха те и на Лаута и къде ли не.
-4
 
 
Колкото и да го псуват сега индианците, Гонзо е прав. Направете една анкета за условията на базата в коматево и ще се потвърди на Гонзо заключението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: