ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (19)
300 бегачи от 69 отбора се включват в най-голямото фирмено състезание край Пловдив
Автор: Стойчо Генов 15:18 / 03.10.2019Коментари (0)1762
©
300 бегачи от 69 отбора се включват в най-голямото фирмено състезание - LIEBHERR Business Run Plovdiv, което ще се проведе за трети път край Пловдив. Състезателите - аматьори са от 35 мултинационални компании от цялата страна. Стартът на надпреварата ще бъде даден точно в 10 часа на 6 октомври 2019 г. /неделя/ на паркинга на завода на LIEBHERR в зона "Марица“, част от Тракия икономическа зона. В 12 часа е предвидено награждаването на победителите.

Организатори на "най-големия тийм билдинг в България“ са Спортен клуб "Бегач“ и LIEBHERR. Партньори са SBTech, SportPass, Пощенска банка и Vivacom. Състезанието се провежда със съдействието на "Клъстер Тракия икономическа зона“.

Голямата награда на надпреварата в неделя е хладилник за офиса LIEBHERR за отбора победител. Всеки участник в Либхер Бизнес Рън получава торба с подаръци от организаторите и спонсорите, медал и още изненади на място, включва се и в скара/бира партито след финала.

3 000 лева от таксите на Либхер Бизнес Рън се даряват за благотворителна местна кауза - Пловдивският център за деца и родители към фондация "За нашите деца“. От 2009 година фондацията управлява Център за обществена подкрепа "За деца и родители" в града под тепетата. Специалистите консултират и подкрепят родители, които срещат сериозни предизвикателства в грижата за своите деца, или за които има риск да се разделят със своето дете, като им оказват социална, психологическа и материална помощ, а при възможност и финансова.

Бизнес рън представлява щафета, в която служители на фирми в отбори от по 4-ма се състезават кой отбор ще изтича най-бързо 16 км. Всеки участник изминава 4 километра преди да предаде щафетата на колега. Трасето е около завода на LIEBHERR. Освен основното състезание, от 13 часа ще започне и Kids Run за деца от 4 до 16 години, подготвено по програмата на международната лекоатлетическа организация - IAAF Kids' Athletics.

LIEBHERR Business Run се превърна в първия общ празник на фирмите в Тракия икономическа зона, който помага за създаване на социални и професионални контакти и партньорства, отчитат организатори и участници.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: