ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Спортна инициатива в Пловдив под мотото "Моето сърце е съпричастно ...а твоето?"
Автор: Стойчо Генов 15:31 / 11.09.2019Коментари (0)1364
©
Спортната инициатива за малки и големи в подкрепа на местна социална кауза под мотото "Моето сърце е съпричастно...а твоето?" ще се проведе за седма поредна година на 15 септември (неделя) от 09:30 до 13:00 часа на Гребната база (фонтана зад трибуните) в град Пловдив. Събитието е част от интернационална инициатива, стартирала през 2011г. в гр. Кьолн, Германия, и обиколила няколко държави и градове в България. Идеята е на младата българка Ангелина Маркова, която решава в малкото си свободно време и забързано ежедневие да приобщи все повече хора към идеята чрез спорта да се извърши и едно добро дело.

Мероприятието се провежда под формата на благотворително бягане за ентусиастите, обичащи активния начин на живот, и едновременно с това в гр. Пловдив придобива характер на забавление за цялото семейство.  Всеки може да вземе активно участие в програмата, без да има нужда от задължителна предварителна регистрация. За тези от участниците, които подкрепят каузата с принос в дарителската кутия, ще получат специално изработено сърце – лепенка в знак на своята съпричастност.

Програмата тази година включва танци, забавления с аниматор и фокусник за най – малките и музика. Стартът със загрявка ще бъде даден точно в 10 часа, а веднага след това събитието ще продължи с увлекателна програма за децата и техните родители. Екипът от доброволци и тази година се е постарал да подготви забавна програма, влючваща спорт – за малки и големи. Пухеният терапевт – бобтейлът Мон, отново е поканена, за да се присъедини към веселбата, а веднага след веселата част в 11:30 ще бъде даден стартът на 5 километровата отсечка.

Организатори в Пловдив са Община Пловдив - дирекция " Спорт и младежки дейности" съвместно с Ангелина Маркова, Веселина Михайловска, Ценка Прейс и Асоциацията на студентите по медицина. Спонсори на събитието са : "Дека Трейд“ ООД, Национална медиа за външна реклама "Кривицки и Сие и Дан Спорт.

Тази година със събраните средствата за пореден път ще подкрепим Детската онкохематология към УМБАЛ "Св. Георги", подпомагайки ги с едно допълнително посещение месечно по арт терапия, провеждано от ARTON Foundation.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: