ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович: Несправедливо равенство, съперникът извади голям късмет!
Автор: Стойчо Генов 21:40 / 31.08.2019Коментари (13)6255
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович похвали своите футболисти за желанието и характера при равенството 1:1 срещу Ботев в дербито на Пловдив от 8-ия кръг на първенството, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Доволен съм много от моя отбор. Поздравих момчетата, защото от началото на сезона навъртяхме много мачове. Играхме на много високи температури през юли и август, но аз отново видях желание и воля за победа в представянето на играчите. Според мен равенството днес е несправедлив резултат. За дерби са нужни два отбора, а днес имаше само един на терена. Само късметът не ни стигна, за да спечелим", каза босненският специалист.

Гледайте цялото изявление на Акрапович в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 90
21.02.2020
18.02.2020
18.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.09.2019 г.
0
 
 
Предлагам на всички които са Родолюбци да наричаме "отборчето на Пловдив " -ИНДИАНЦИ,за да не скверним името на един Велик поет-революционер като Христо Ботев!Който е "ЗА",просто да ги нарича "ИНДИАНЦИ".А що се отнася до това ,колко са феновете на ИНДИАНЦИТЕ в Столипиново,направете анкета,ще останете изненадани!
-1
 
 
Тоя баламурник търси оправдания. Излез и си признай. Не бихме, щото има да връщаме вересии. Заради тая купа ще лягаме години наред.
0
 
 
Във втори пореден мач Локомотив размазва ботевъ. след купата сега и вчера Локомотив показа на цяла България кой е господар на Пловдив и, че напълноз заслужено тримфира с купата, а снощи селяните изкараха невероятен късмет като се разминаха с разгромна загуба. Този ботев в последно време е срам за всики фенове на този отбо. Футболистите им се движат по терена като парцали, пълни безхаберници и мърди. Прави са на Ботевъ феновете да ги причакват след мачовете и да ги бият. Локомотив е господаря на Пловдив. Цяла Бълграие го видя. Индинците да почерпят,че се отърваха от разгром, снощи, но за купата не им се размина.
+1
 
 
Браво Бруно. ъв втори пореден мач Локомотив размазва ботевъ. след купата сега и вчера Локомотив показа на цяла България кой е господар на Пловдив и, че напълно заслужено тримфира с купата, а снощи селяните изкараха невероятен късмет като се разминаха с разгромна загуба. Този ботев в последно време е срам за всики фенове на този отбор. Футболистите им се движат по терена като парцали, пълни безхаберници и мърди. Прави са на Ботевъ феновете да ги причакват след мачовете и да ги бият. Локомотив е господаря на Пловдив. Цяла Бълграие го видя. Индинците да почерпят,че се отърваха от разгром, снощи, но за купата не им се размина.
+1
 
 
Бруно с пет души в защита се играе трудно но трябва да се справят.Ще има много такива мачове.
-2
 
 
Бруно, днес ботев ти показаха как ще играят срещу нас малките отбори.Ако не намериш ефикасно решение срещу бетона, има опасност да загубим и други точки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: