ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Кобрата: Фюри може да е бъдещето на бокса, но няма как да мине през мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:39 / 03.09.2018Коментари (0)4200
©
Хюи Фюри може да е бъдещето в тежка категория на професионалния бокс, но първо трябва да се докаже срещу мен, заяви Кубрат Пулев на съвместна конференция в столицата, посветена на предстоящия мач между двамата. Пресконференцията премина в изключително толерантен тон, но всеки един от боксьорите изрази увереност, че може да надделее в боя на 27 октомври.

Двубоят в зала "Арена Армеец" ще определи задължителния претендент на Международната боксова федерация за пояса на Антъни Джошуа или Александър Поветкин.

"Радвам се, че този мач ще се проведе в България. Въпреки многото усилия да го направим, толкова противници се отказаха и въпреки всичко ние успяхме да го направим тук в България, защото знаете, за мен винаги е била важна българската публика. Естествено, аз обичам всички хора, но все пак моята кръв е българска. Смятам, че противникът наистина е много сериозен, няма нищо общо с тези, които до момента бяха вече в България и той е следващият поред в ранглистата на IBF за световната титла", заяви Кубрат Пулев, цитиран от БГНЕС.

"Двама преди това се отказаха и то пак сериозни боксьори, но въпреки всичко не искаха да дойдат да се бият тук. За наша голяма радост Хюи се съгласи. До 27 октомври има близо два месеца, в които аз ще се подготвя както трябва. На неговите отговори, че е дошъл тук да победи, че той е бъдещето в тежка категория - може би, но той трябва да мине през мен, което смятам, че няма как да стане", добави още Кобрата.

"Мисля, че имам достатъчно опит, над 300 аматьорски мача и доста опит от професионалните мачове, взел съм си поуки от загуби. Не съм губил само от Кличко, много пъти и при аматьорите. За съжаление година и нещо не играх поради контузия, която след два месеца беше отминала. Бях готов да играя, но някои противници се отказаха, а и правилата на Международната боксова федерация (IBF) са такива. Сега имаме противник за мач в София, който наистина е много сериозен, ще се получи сериозен мач, зрелищен, поради което подхождам значително сериозно към тренировъчния процес и всичко свързано с този мач, за да съм на необходимото ниво, да победя и да не се изложим пред българската публика. Това е спортът - един от двамата трябва да победи и смятам, че ще бъда аз. Тук съм, тренирам и с моя треньор Ули Вегнер продължаваме да работим, със Зауерланд се разделихме, защото нямахме еднаква идеология за моето бъдеще, те гонеха други интереси, финансови, а аз гоня различни интереси от финансовите. Именно заради това говорихме билетите в залата да са по-занижени - има и от 20 лв., колкото е едно кино и дори и пенсионерите могат да присъстват", сподели Кубрат Пулев.

Той повтори, че Хюи наистина е млад и перспективен противник и може да бъде опасен във всеки един момент, затова се подготвя усилено, за да бъде на топ ниво на 27 октомври. Пулев е тренирал три седмици на Белмекен, а следващите етапи от подготовката му ще протекат в Германия
Още по темата: общо новини по темата: 191
08.09.2021
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: