ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от Берое при U19
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 03.09.2017Коментари (0)2004
©
Ботев допусна поражение с 1:3 от Берое в среща от 4-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на естествения терен на базата на "зелените" в Стара Загора.

"Канарчетата" изиграха много слаб мач, като не показаха лицето от предния кръг, когато се наложиха с 1:0 при визитата си на Левски. В играта на пловдивчани имаше много брак и чистите голови положения пред вратата на домакините липсваха.

В първите минути и двата тима започнаха много сковано и грешките следваха една след друга. С течение на времето "зелените" заиграха по-добре и взеха инициативата.

В 18-ата минута Стелиан Ангелов подаде лошо към Димитър Димитров, който бе поставен под преса и загуби, след което нападател на Берое остана сам срещу вратаря на Ботев, но стреля в тялото му. Секунди по-късно Берое откри резултата с гол от дузпа.

Дълга топка свари неподготвена "жълто-черната" отбрана и играч на "зелените" остана срещу Стелиан Ангелов и бутна кълбото покрай него, след което бе повален от Васил Василев, а главният съдия отсъди дузпа. 11-метровият наказателен удар бе превърнат в гол, а Ангелов се хвърли в обратния ъгъл.

В 22-ата минута Милен Златков центрира отдясно, но топката се оказа по-дълга от необходимото за Ангел Бастунов и той стреля в аут. В 33-ата минута Милен Златков, който бе най-активният в "жълто-черните" редици, стреля от малък ъгъл, а вратарят спаси.

В 36-ата минута двама футболисти на "зелените" осъществиха двойно подаване пред наказателното поле и нападател остана сам срещу Стелиан Ангелов, а вратарят се намеси по най-добрия начин и спаси.

Второто полувреме стартира кошмарно за "канарчетата", които инкасираха две попадения само в рамките на 5 минути. В 48-ата минута топката бе центрирана към наказателното поле на Ботев, Стелиан Ангелов излезе неубедително и нападател с глава бутна топката покрай стража за 2:0.

В 53-ата минута атака отляво завърши с удар към вратата на "жълто-черните", топката се отклони от гредата и попадна в играч на Берое, който от няколко метра не пропусна - 3:0. В следващите минути "заралии" контролираха тотално мача, а пловдивчани трудно успяваха да изнесат топката.

В 60-ата минута контраатака на "зелените" изведе лявото крило на отлична позиция и той стреля, но защитник сложи тялото си и блокира удара. В 65-ата минута домакините бяха много близо до четвърти гол, след като удар от 20 метра се отклони два пъти от напречната греда и топката тупна около голлинията, но според съдията не бе влязла във вратата с целия си обем.

В 70-ата минута "канарчетата" стигнаха до почетно попадение. Георги Георгиев центрира от свободен удар, а Милен Златков с глава красиво прехвърли вратаря за 3:1. Този гол обаче по никакъв начин не промени поведението на двата отбора на терена.

В 72-ата минута Стелиан Ангелов отрази опасен удар от 18 метра. В 77-ата минута Милен Златков пробва шут от границата на наказателното поле, но топката мина високо над вратата.

В 80-ата минута Георги Георгиев изпълни пряк свободен удар на много добра позиция пред наказателното поле, но шутът му не намери очертанията на вратата. 3 минути по-късно Здравко Жилов засече с глава центриране на Милен Златков, но право в ръцете на вратаря.

В заключителните минути двата тима бяха затормозени от гъст дим, който се образува от пожар в близост до стадиона. В 89-ата минута играч на "зелените" проби отляво и стреля, но покрай гредата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: