ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Огромен скандал! Кубрат Пулев избухна срещу промоутърите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 24.08.2017Коментари (2)5594
©
Водят се преговори, без да съм попитан дори. Но това не е финал на републиканско първенство, а битка за световната титла. Това обяви чрез личния си профил във Фейсбук българската гордост в бокса Кубрат Пулев.

Кобрата дори публикува интервю със себе си, в което дава още повече подробноски за скандала с промоутърската компания, която го представлява.

- Кубрат, можеш ли да потвърдиш вече официално новината за твой мач срещу Антъни Джошуа за световната титла?
- За съжаление с моите промоутъри изобщо не сме в синхрон. Първо, мен никой не ме е уведомил за крайна дата. Имахме разговори по тази тема, но не сме се разбрали за нищо конкретно. По принцип от доста време комуникацията ми с Кале Зауерланд и с управителя на компанията, не е никак добра. Преди извесно време обсъждахме предстоящия двубой, но не стигнахме до нищо конкретно. Мястото, от което разбрах, че тази дата остава твърдо са медиите. Чуждите и българските.

- Това, което казваш звучи шокиращо. Все пак ти си човекът, който се очаква да се качи на ринга и да се изправи срещу Джошуа? Нали така?!
- Абсолютно. Чета и слушам как е решено вече всичко, договорена е дата, място на двубоя и всичко това разбирам от медиите. Само, че не говорим за финал на републиканско първенство, а за битка за световната титла!

- От отговорите ти става ясно, че преговорите за мача, се водят без много да се интересуват от твоето мнение, при това, за най-важния мач в кариерата ти?
- Да, разговорите започнаха по-сериозно преди две седмици. Първо чакахме Кличко да каже дали ще приеме реванш, след това се втурнаха да уговарят срещата, но с мисълта за комисионна, а не за победа. Ако за някои хора мач срещу Антъни Джошуа е уникална възможност да се заработят милиони, за мен нещата изглеждат различно! Аз никога не съм се качвал на ринга, воден от мисълта какво и колко ще спечеля. Финансовата част не е най важната и сега. Аз искам като се кача на ринга, да бъда подготвен, да бъда готов да се боксирам за победа!

- 28 октомври в Кардиф. Това се спряга вече като официално и окончателно и като договорено...
- Откакто съм в позицията на официален претендент за световната титла повтарям, че аз имам нужда минимум от 3-4 месеца време, в което да мога пълноценно да тренирам и да се подготвя професионално за подобен сблъсък. И стоя зад думите си. Преговорите между щабовете на Джошуа и Кличко вървяха половин година преди да се стигне до срещата им. Защо тези с моето участие трябва да бъдат претупани за две седмици?

- Сигурно ти е трудно да се съхраниш психически при тази ситуация, която е меко казано непрофесионална и направо шокираща за организация като "Зауерланд"...
- О, не, не. Психически съм толкова здрав, че мога да понеса с лекота много по-голямо натоварване. Но тук говорим за кариерата ми. Аз не съм се трудил и не съм се борил толкова години, че някой друг да си позволи да ме пренебрегва и да си играе със съдбата ми. Имам много енергия и искам да я насоча правилно, да се подготвя добре, защото този мач за мен е огромно предизвикателство и възможност и знам че мога да победя.
Още по темата: общо новини по темата: 191
08.09.2021
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По-добре е да не му казват кога ще е мачът,че още от предната вечер ще напълни гащите.Така поне ще има шанс да излезе на ринга чистичък и сух.
-1
 
 
Нашата боксова круша негодува. Пак ще го бият, а не са му казали. Но вече всичко е уредено.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Локомотив Пловдив загуби от Чавдар, предстои двубой срещу лидера
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: