ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо има собствени заместници на Милиев, но взима анонимници
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:13 / 09.01.2009Коментари (0)3935
© Plovdiv24.bg
Георги Бъчваров с екипа на дубъла срещу ЦСКА
Тези дни актуалната тема около отбора на Локомотив е напускането на Йордан Милиев и Румен Горанов в посока София. Все още не е ясно дали тези трансфери ще се осъществят, но на „Лаута" категорично заявиха, че няма да разчитат на тях и ще им търсят заместници. Като алтернатива на стълба в отбраната в Локо дойде Жеко Йорданов, резерва на втородивизионния Калиакра. За трансфер в Пловдив се спряга и Петър Трифонов, играч разтрогнал с Беласица. Рано е да се твърди дали двамата ще успеят да заместят Милиев, но със сигурност ще им е много трудно. Лошото в случая е, че треньорският щаб и ръководството на „смърфовете" търси решение на проблема в безплатни футболисти със съмнителна качества, като по този начин пренебрегва собствени кадри, които чакат своя шанс. Не говорим само за юноши на отбора, а изобщо за футболисти собственост така или иначе на „черно-белите", било то юноши на клуба или играчи на „смърфовете", които в момента се подвизават в други отбори.

В поредица от статии тук в Plovdiv24.bg ще се опитаме да ви покажем част от алтернативите за заместник на Милиев в центъра на защитата. Ще ви покажем момчета, които по всяка вероятност няма да получат шанс за изява в представителния отбор на Локомотив тази пролет, макар реално да имат качества за това. Започваме с юношата Георги Бъчваров. Момчето защитава повече от отлично „черно-бялото" райе с фланелката на дублиращия отбор и бе забелязан от Драган Канатларовски. Македонският специалист имаше намерение да го привлече при мъжете през зимната пауза. Бъчваров не бе извикан от Садъков и ще започне сезона отново в дубъла.

Представяме ви Георги Бъчваров в кратко интервю, което той се съгласи да даде пред Plovdiv24.bg.

- Представи се с няколко думи на феновете на Локомотив. От кога си в отбора? В момента фланелката на кои формации носиш? На какъв пост играеш?

- Казвам се Георги Бъчваров, играя за юношите набор 90 и за дублиращия отбор на Локомотив. Подвизавам се на поста централен защитник.

- Какво е мнението ти за дублиращия отбор?

- Добро, дава шанс на младите да покажат на какво са способни.

- Кога започвате подготовка с дублиращия тим на Локо и известна ли ви е програмата?

- Започваме на 12 януари, понеделник. Нямаме все още яснота каква ще е програмата. По всяка вероятност няма да заминаваме на лагер, ще се готвим в Пловдив.

- С напускането на Милиев се отваря огромна дупка именно на поста, на който ти играеш, според теб има ли надежда да ти се даде шанс да се докажеш в представителния отбор?

- Надявам се да ме вземат поне да тренирам с мъжете, за да мога да започна да се доказвам, но не ми се вярва да ми се даде шанс да играя за представителния отбор.

- Много от привържениците на Локомотив, които наблюдават мачовете на юношите и дубъла смятат, че имаш качествата да заиграеш като защитник при мъжете. След като не ти се дава шанс и се привличат резерви от втородивизионни отбори означава ли, че собствените млади кадри са пренебрегвани на „Лаута"?

- Да, мисля, че е точно така. В същото време има няколко човека от набор 90, които имат голям потенциал и възможности и спокойно могат да заиграят при мъжете

- Ти самият чувстваш ли се готов да поемеш тежестта на „черно-бялата" фланелка и да се бориш за титулярно място в защитата на Локо?

- Все още не съм напълно готов за титулярно място място, но ако в бъдеще ми се даде шанс да се докажа мисля, че мога да се преборя.

- Какво си пожелаваш през новата година в личен и професионален план?

- Най-вече да съм жив и здрав, за да мога да дам всичко от себе си за отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 85
02.03.2009
23.02.2009
21.02.2009
20.02.2009
19.02.2009
18.02.2009
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: