ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Номинации за Футболист на Пловдив 2008: Красен Трифонов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 22.12.2008Коментари (0)2856
© Plovdiv24.bg
За четвърта поредна година читателите на Plovdiv24.bg избират "Футболист на Пловдив". Всички желаещи да гласуват ще имат тази възможност до началото на януари, когато ще бъдат обявени резултатите. Както всяка година номинирахме по четирима играчи на елитните Ботев и Локо и по два на втородивизионните Спартак и Марица.

В поредица от статии ще ви представим кратка визитка на номинираните и мненията на следящи от близо изявите им специалисти, като целта е тази информация да улесни избора ви за "Футболист на Пловдив 2008".

Красен Трифонов (Спартак)
След като дойде от Несебър, за по-малко от два сезона Красен успя да стане един от любимците на пловдивските футболни фенове. Крилото пропусна цялата пролет поради контузия, но въпреки това игра важна роля в есенните победи на Спартак. Той има записани 14 мача и 2 вкарани гола. 

Специалистът коментира:
Николай Стоянов (в. „Стандарт"): Спартак е най-добре представащият се отбор от Пловдив през 2008 година и номинациите на Йордан Христов и Красен Трифонов не са никак изненадващи.
© Plovdiv24.bg
Според мен място в класацията „Футболист №1" на Пловдив можеха да намерят и млади играчи като Емил Аргиров и Мурад Ибрахим, които показаха класа през цялата година. Класата на Трифонов и Христов е безспорна. Красен и Данчо са футболистите, които носят изненада в градивен план. Няма атака на Спартак, която да не е минала по фланговете, където оперират Трифонов и Христов. Почти всички попадения на голмайсторите на Спартак Георги Стоянов, Иван Площаков и Евгений Курдов са след асистенции на Данчо или Красен. Добрите им игри през цялата година бяха забелязани и не е случайно, че непрекъснато се спекулира с трансфери на двамата в елитни български клубове. Двамата притежават всичко, необходимо за добра кариера - техника, бързина, тактическа грамотност и опит. Йордан и Красен са от футболистите, които правят играта, които придават облика на един отбор. При това със завидно постоянство. Данчо има изиграни 1318 минути тази есен, Красен е бил на терена в 1136 игрови минути. Точно заради постоянството си, дисциплината и отличните прояви през целия сезон и Красен Трифонов, и Йордан Христов заслужават за спечелят класацията „Футболист №1" на Пловдив за 2008 година.
Още по темата: общо новини по темата: 17
07.01.2009
06.01.2009
06.01.2009
06.01.2009
29.12.2008
26.12.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Капитанът на Спартак с хеттрик срещу Марково
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: