ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивше "канарче" наказа Локо, нервите на Едо не издържаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 01.03.2017Коментари (32)11407
© Plovdiv24.bg
Локо (Пд) загуби от Пирин с 0:1 в нервен мач от 22-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Бившият халф на Ботев Орлин Старокин (14) се разписа за "орлетата".

Повторния си дебют в официален двубой за черно-белите направи шампионът от 2004 година Роберт Петров. Това бе трета поредна победа за Пирин под ръководството на Милен Радуканов.

По този начин черно-белите останаха с актив от 34 точки на четвъртото място. Пирин пък има вече 28 точки, колкото и 7-ия в класирането Ботев (Пд).

На моменти двубоят преминаваше коректния тон, като на терена изобилстваха груби влизания. Това изнерви треньора на Локо Едуард Ераносян, който бе изгонен в 80-ата минута, след като удари по ръката четвъртия съдия.

"Смърфовете" първи можеха да открият резултата в 13-ата минута. Тогава Дино Мартинович проби по дясното крило и центрира към малкия пеналт. Там Парвиз Умарбаев засече с крак от движение, но право в ръцете на вратаря Макенджиев.

При ответната атака Пирин поведе с 1:0. Димо Бакалов сбърка една топка в центъра на терена и последва контра. След центриране отдясно Пламен Крумов изби право в тялото на Орлин Старокин, който овладя на границата на наказателното поле и с шут от въздуха с левия крак изненада Харуби за 1:0.

Пет минути по-късно Даниел Младенов получи контузия в дясното бедро и бе заменен принудително от Иван Цветков.

В 27-ата минута капитанът Дани Кики стреля директно от фаул от близо 25 метра. Макенджиев се затрудни, но все пак успя да избие с крак в корнер.

Към края на полувремето Йефтоски се пребори за една топка в пеналта и отправи удар, който обаче бе блокиран от защитник на Пирин и топката излезе в нов корнер.

След почивката Локо наложи териториален натиск, но въпреки това нямаше чисто положение пред вратата на домакините.

Десет минути преди края съдията изгони наставника на пловдивчани Едуард Ераносян заради отправени реплики, а след това удари леко по ръката четвъртия арбитър.

Тогава бе и последното положение на Локо. Дани Кики бе изведен в чиста позиция и шутира с левия крак. Вратарят на Пирин Макенджиев обаче се протегна и изби в корнер.

Пирин - Локо 1:0
Голмайстор:
1:0 Орлин Старокин (14)

Пирин: Благой Макенджиев, Кристиян Кощрна (90- Кирил Грозданов), Юлиан Попев, Румен Сандев, Стилиян Николов, Александър Башлиев, Орлин Старокин, Антон Костадинов, Даниел Младенов (19- Иван Цветков), Аймен Суда, Станислав Костов.

Локо: Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Роберт Петров (46 - Шоко), Ванчо Траянов, Стефан Йефтоски, Димо Бакалов (46- Димитър Велковски), Дани Кики (капитан), Парвиз Умарбаев, Дино Мартинович.

Още по темата: общо новини по темата: 12
07.03.2017
02.03.2017
02.03.2017
01.03.2017
01.03.2017
01.03.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 02.03.2017 г.
-1
 
 
Мина ли на някои болката от Карагерен ? Усетихте ли отново вкуса на рязаната карабина?
Сподели какво ново....
на 02.03.2017 г.
-2
 
 
Мача беше уреден на 100%. Вижте по сайтовете за резултати какъв срив има на коефициента за 1- ца по всички световни букмейкъри.
-2
 
 
САМО ДЕТО ОРЛИНЧО Е ГОВЕДО,А НЕ КАЙНАРЧЕ.МАЛКО МИСЛЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ ИДИОТИИ.ОНЗИ КОМЕНТАТОР ДНЕС ПРИСТРАСТЕН ПАПАГАЛ,УЙЧО МУ ВАНЬО ВИКАЛИ МУ ТАЯ ЧАСТ НА Пловдив С ЦВЯТ ПАТЕШКИ ДРИСЪК.ПИРИН ЕЛИ В 6 ЦАТА ДА ВЛЯЗАТ,АЛА БАЛА. САМО ЛОКО
0
 
 
Знаех,че няма да има само ядове днес.Пиша от Олимпико,по-точно от колата.Какво да говорим...Лацио-Рома 2:0.Каква разлика в качеството и скоростта на футбола!Да,скоростта или бързината,кой както иска да я нарича.Колко възможности за гол,които липсваха днес,а и не само днес.Трябват бързи футболисти за да има красота и резултатмост.За мене мача с Монтана там,беше може би най-добрият иизигран от Локото.Но мисля,че игра и Марчев,който днес липсваше.За Марто се знае.Хайде ,поздрави и дано да са си извлекли поуките някои хора.:)
0
 
 
За всички жълти глисти....що не си го заврете в дивия.....били сме паднали ами не може като вас да бием наред....вие сте великия ботяфъ от Сопот нищо че родом е от Калофер.....и много поздрави на Цецо сома който ви закри.....и вие селяци сте точно като змията .....хапе когато умира.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 01.03.2017 г.
-1
 
 
да се връща Илиян Илиев свободен е , с Еду нищо не става слаба ракия е. днеска и феновете му се развикаха- какъв е тоя състав ,каква е тая игра . а той им се пули на тях ,грозна работа
+1
 
 
Орлично им се изака в големите миризливи усти! Стикс си хапна с апетит. Даже допълнително поиска.
0
 
 
Отново безидеен мач за нашите. От това което съм гледал досега ми харесаха само първото полувреме в Стара Загора.
на 01.03.2017 г.
0
 
 
От моя гледна точка пълно превъзходство на Локото.Вратаря,грубата игра и късмета ги спаси.Съдията трябваше да изгони поне двама от Пирин,но във футбола е така. Мисля си,че НИКОЙ няма да позволи някой да се доближи до третия- ЦСКА. За жълтурите все пак ще кажа: пичове гледайте си кочинката,че при вас все повече замирисва.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.03.2017 г.
+3
 
 
Нещо няма локомотивци тук. Сигурно всички са били на мача.:D:D:D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: