ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Номинации за Футболист на Пловдив 2008: Димитър Илиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 16.12.2008Коментари (0)3453
© Plovdiv24.bg
За четвърта поредна година читателите на Plovdiv24.bg избират "Футболист на Пловдив". Всички желаещи да гласуват ще имат тази възможност до началото на януари, когато ще бъдат обявени резултатите. Както всяка година номинирахме по четирима играчи на елитните Ботев и Локо и по два на втородивизионните Спартак и Марица.

В поредица от статии ще ви представим кратка визитка на номинираните и мненията на следящи от близо изявите им специалисти, като целта е тази информация да улесни избора ви за "Футболист на Пловдив 2008".

Димитър Илиев (Локомотив)

Талантливия нападател на „смърфовете" този сезон се „събуди", показа защо бе смятан за един от най-големите таланти от „черно-бялата" школа и завоюва капитанската лента на отбора. Тази година Илиев отбеляза 4 гола в 21 срещи.


Специалистът коментира:
Стоян Грозлеков (Lportala.net): Младата надежда на Локомотив (Пловдив) успя да покаже на много хора, че е отписан рано от големия футбол, въпреки че в продължение на три години и половина бе в летаргия сред големите на Лаута. Заслуга за прогреса му без съмнение има македонският
© Plovdiv24.bg
специалист Драган Канатларовски, който освен че му гласува доверие, изиска от възпитаника на Гочо Василев коренно различен стил на игра, на каквато до този момент залагаше. Сега Митака се откроява с много повече борбеност и хъс, които подхождат най-вече на тези, които наистина осъзнават какво е да носят черно-бялото райе. Освен че превъзмогна негативизма към него по трибуните, Митко показва все повече мъдрост и решителност на терена, каквито допреди това често отсъстваха, може би заради крехката възраст и бремето да е заобиколен от шампиони. Мненията дали му беше време да поеме капитанската лента се раздвояват, но във всеки случай подобна отговорност и тежест ще са единствено от полза за Илиев, стига да продължи все така добре и занапред. Без съмнение предстоящата 2009 година ще е най-важната за младия нападател, защото има всички предпоставки да се катери много по-нагоре. Дано да го знае и да избере най-подходящият начин затова.

Стойчо Генов (пресаташе): 
Без никакво съмнение Митко Илиев прави най-силния си сезон от както попадна в мъжкия състав. Много хора често го критикуваха, но се вижда, че на нападателя му трябва само малко повече време. Тази есен Митко стана най-резултатния играч на Локо, но освен головете, направи още толкова решаващи асистенции.
Още по темата: общо новини по темата: 17
07.01.2009
06.01.2009
06.01.2009
06.01.2009
29.12.2008
26.12.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: