ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Блъскане, джаскане, червени картони и 0:0 между Ботев и хибрида ЦСКА-София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 01.10.2016Коментари (47)13505
Стенио остави съотборниците си с човек по-малко заради червения картон, който получи през второто полувреме
Ботев завърши 0:0 срещу хибрида ЦСКА-София в дербито от 9-ия кръг на Първа лига, което се игра на базата на "канарчетата" в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мачът бе изключително нервен, като на терена преобладаваха разправиите и здравите сблъсъци. Двата тима завършиха с по 10 души заради червени картони на Стенио от домакините и Давид Симао от гостите.

По този начин жълто-черните продължиха успешната традиция да не губят пред собствена публика от "армейците". С равенството Ботев има вече актив от 14 точки, който изкачва тима на 6-о място във временното класиране.

През целия двубой липсваха чистите голови ситуации, но все пак първата по-сериозна опасност бе пред вратата на Ботев в 30-ата минута. Арсенио напредна по фланга и центрира в пеналта, където националът Чорбаджийски падна и не успя да нанесе удар, а Цветомир Панов изчисти в корнер.

Две минути по-късно Жоао Паоло бе изведен от Тодор Неделев отдясно в наказателното поле и шутира, но излезлият предвидливо напред вратар Георги Китанов спаси.

В добавеното време на първата част Давид Симао изпусна нервите си и удари с лакът в лицето Тодор Неделев, за което логично получи червен картон.

След почивката нервите отново преобладаваха, а в 66-ата минута Стенио си изпроси много глупав червен картон. Халфът отигра една топка на тъчлинията, след което настъпи съперников играч при спряла игра и също пое преждевременно към съблекалните.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Крум Стоянов, Даниел Златков, Радослав Терзиев, Цветомир Панов, Стенио, Тодор Неделев, Фелипе Бризола (21- Серкан Юсеин), Меледже Омнебес, Жоао Паоло (90+2 - Даниел Кутев), Иван Стоянов (85- Омар Косоко).

Още по темата: общо новини по темата: 13
04.10.2016
03.10.2016
03.10.2016
01.10.2016
01.10.2016
01.10.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Поне да ни бяхте дали сектора зад вратата на нас ! Имаше още много хора които искаха да дойдат да подкрепят ЦСКА. Ама вие сте богати и на вас пари не ви трябват. Трябва да свиквате, че ЦСКА е най-популярния отбор като цяло в България, а скоро ще е такъв и в отделните градове.
+5
 
 
Да попитам сега тъй наречените фракции, доволни ли са от себе си? При наличието на толкова желаещи да посетят този мач да има цял сектор празен? За това, че не им дават 500 лв. бойкот. Крайно време е клубът да се заеме с продажбата на билети. Пускат се всички билети на свободна продажба и няма наши ваши, няма КПБП. Аз съм в собствения си град на мач, а ще слушам само гостуващата публика. Срам!!!
+1
 
 
Хибрида е тумора на българският футбол.Създаден по заповед на Москва.влезнал в А група на мястото на Ботев,а сега заради тях създадоха майсторска група с отбори които не заслужават да бъдат в нея.Абвеатурата е куха.Не са централен,не са на красната армия,играят с на Литекс играчите с лиценза на Етрополе.Честа и морала остана на заден план.И не случайно дори собствените им фенове са раздвоени.Освен част от платените фенове си личи и че някои съдии ги припознават.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-1
 
 
Литекс бяха по-класният отбор, затова мисля, че нашата тактика беше правилна. Всъщност спечелихме точка. С Литекс щеше да е грешка да тръгнем да се надиграваме.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.10.2016 г.
+5
 
 
Сега е добре да си вземем мачовете с двата отбора след нас. Марулите няма да се съвземат докато треньор там е Александър Димитров. Морето можем да ги бием тук. Дунав - така и така ще се свлекат надолу - скоро можем да сме в 4-ката.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.10.2016 г.
+8
 
 
Хареса ми упорството, с което играехме в единоборствата - не се дадохме. Все пак половината ни футболисти нямат тяхната класа. Те изпуснаха положения, но и ние можехме да вкараме. Както каза Тошко - каквото можахме, направихме.
+5
 
 
С прекален респект играхме към новият клуб образуван от Чавдар Етрополе и Литекс. Отзад за 0:0 и отпред каквото стане,а то нищо не стана, не съм сигурен дали имаме точен удар цял мач.Дали сме с 11 или 10 души на терена не се забеляза никаква разлика, може би защото Иван Стоянов не е във форма и нищо не играе.Дано Косоко по-бързо влезе в нужната форма, сега има и пауза за националите след което отиваме на традиционно неудобния ни Берое, които са в безумно слаба форма и дано ние не ги реанимираме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: